Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felvállalnád? Mit tennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállalnád? Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: van egy férfi akivel szerelmesek vagyunk egymásba.ő jelenleg ott tart a válással,hogy be van adva a papír azonban még nincs kitűzve időpont békéltetőre sem.van egy kislánya aki hat éves.egyelőre tagadtuk mindenki előtt a dolgot a feleség engem zaklatott,tagadtam,gondoltuk legalább egy tárgyalás legyen meg aztán szépen lassan fellebentjük a fátylat.

De a nő durva,nem fogja fel,hogy válás van,pedig már nem is élnek együtt párom a nagyanyjánál van.

Most attól félek ha most vállaljuk zaklatni fog engem meg a családom illetve nem engedi a kislányt az apjával sehova meg a bírósági ügy is elhúzódik emiatt....

Mit tennétek?szeretném ha rendesen szépen alakulnának a dolgok,teljesen támogatom a párom az apai felelősségvállalásban is.

Szeretném tudatni,hogy én a válás beadás után kerültem a képbe,nem miattam válnak.

2013. aug. 23. 23:05
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy az én fajtám?hoppáka,válófélben lévő emberrel nehogymár ne ismerkedhessek...
2013. aug. 23. 23:23
 12/34 anonim ***** válasza:
50%
Azért sajnálni mégsem foglak, mivel pontosan tudtad, hogy mibe vágod a fejszéd.
2013. aug. 23. 23:26
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam,kérlek a kérdésre válaszolj ha teheted.
2013. aug. 23. 23:28
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

"jelenleg ott tart a válással,hogy be van adva a papír azonban még nincs kitűzve időpont békéltetőre sem"

Ez hol "válófél"? Ha olyan hűde szerelmesek vagytok egymásba, akkor nem most kezdtél bele!

"szeretném ha rendesen szépen alakulnának a dolgok,"

Azaz ha a feleség szó nélkül tudomásul venné, hogy a szerető elviszi a férjét és a gyereke apját, neki marad a megalázottság, meg a magány, ti meg boldogan, bűntudat nélkül kiállhatnátok a te családod elé, hogy itt a független szerelmed...

2013. aug. 23. 23:29
 15/34 A kérdező kommentje:
Most te ilyet honnan vettél,hogy én szerető voltam vagy vagyok?mikor már együtt sem éltek mikor összejöttünk...ja,szegény nő tök megalázott lehet,miközben pár éve a párom fizette ki az abortuszát mert megcsalta a páromat és mégis együtt maradtak...na jól van látom nem volt érdemes feltenni kérdést,mert csak közhelypuffogtatás megy.köszi a válaszokat.
2013. aug. 23. 23:34
 16/34 anonim ***** válasza:
35%
Hát már nem azért de ha elcsábítod a férjét akkor nehogy már neked álljon feljebb!
2013. aug. 23. 23:35
 17/34 A kérdező kommentje:
Szóval ha bent van a válási kezdeményező papír meg külön élnek akkor nem is lehet azzal a pasival szóba állni mert nincs róla papírja,hogy egyedülálló...
2013. aug. 23. 23:41
 18/34 anonim ***** válasza:
34%
Hát az elvált és a válófélben lévő nem ugyanaz az meg hogy hol lakik senkit nem érdekel!
2013. aug. 23. 23:43
 19/34 A kérdező kommentje:
Aha.szóval ott kéne hagynom meg nem szeretni hiszen papíron van párja....mert amúgy nincs....
2013. aug. 23. 23:46
 20/34 anonim ***** válasza:
52%
Én egy szóval nem mondtam hogy hagyd ott de ha egy nős férfira hajtasz akkor ne dumálj hogy a felesége b*szogat!
2013. aug. 23. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!