Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan viseli egy gyermek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viseli egy gyermek, ha az anya mellett egyszeriben nem a férj, hanem a szeretője fekszik?

Figyelt kérdés

A feleségem 7 év után megcsalt. Én végig azt hittem, a házasságunk jó volt. Mostmár látom, nagyot tévedtem. Én kész lennék megbocsátni, de ő annyira szerelmes, hogy senkire sem hallgat.

És a lényeg: Össze akarnak költözni. Azt mondja, a 3 éves kislányomat mindenáron vinni akarja magával. Én egyszerűen az őrület határán állok attól rettegve, hogy milyen érzés lesz a kislányomnak, hogy fogja viselni, hogy egyszeriben a feleségem mellett egy idegen férfi fekszik. Egyáltalán van joga elvinni a gyereket? Én nem adom őt, az biztos!

#gyerek #megcsalás #hogyan viseli
2013. aug. 20. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Biztos, hogy érti a kicsi is. De elég sok válás volt a környezetemben, és általánosságban azt láttam, hogy nem igazán viselte meg a gyerekeket. Az sem, ahol, a nőnek, az sem, ahol az apának lett új párja. Volt az apa/anya és xy, akiket szerettek, mint egy közeli rokont/barátot, keresztnevükön szólították, szóval nem lépett elő apává/anyává attól, hogy ő lett az új szerelem. Sok esetben a gyerekek sokkal kiegyensúlyozottabbak lettek a válás után, nővéremnél is. Pedig a hangos vitákat igyekeztek nem a gyerekek füle hallatára intézni, de mégis tudták, hogy nincs rendben köztük már valami.

Persze az is kell, hogy a felek kulturáltan közreműködjenek, és a gyerek érdekét nézzék.

2013. aug. 21. 09:02
 12/14 anonim ***** válasza:
A gyerekek elsősorban a feszültséget, hangulatot fogják fel. Érzik, ha rossz a szülők között az összhang, de nem tudják megfogalmazni tényszerűen. Nem tudják, igazából, hogy mi történik, de érzik a negatív rezgéseket. Ennél még az új barát is jobb, ha a hangulat kiegyensúlyozott otthon.
2013. aug. 21. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ugyanúgy fogja viselni mint amikor majd melletted lát feküdni egy számára idegen nőt!Mert gondolom tovább fogsz lépni,ez az élet rendje!
2013. aug. 23. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Az őrület határán azért vagy,mert te nem tudod elviselni,hogy a feleséged mellett egy másik férfi fekszik.Egy szakember segíthet feldolgozni a megcsalást!A kislány érzi biztosan,hogy minden megváltozott,de ha az új férfi kedves lesz vele,akkor hamar megszokja majd az új felállást és ha kialakul egy rutin,hogy téged mikor láthat,velük mikor van,akkor nem lesz gond.Fontos,hogy jó legyen köztetek a viszony az anyjával,mert azzal ártasz a legtöbbet a lányodnak,ha két tűz közé állítod.

Most még közös a felügyelet,nem viheti el,mert mindkettőtöknek ugyanannyi joga van hozzá.Ez sürgősen tisztázni kell jogi úton.Sajnos nagyon valószínű,hogy az anyának ítélik a gyereket,erre jobb,ha felkészülsz.A megcsalás M.o-on lényegtelen egy válás esetében.Ha megfelelő körülményeket tud biztosítani neki,akkor megkapja.Tényleg javaslom a szakembert,sok segítségre lesz szükséged,hogy ezt feldolgozd,de te már nem vagy 3 éves,nézz szembe ezekkel és valóban tegyél azért,hogy a lányodnak könnyebb legyen!

2013. aug. 24. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.