Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te, hogy élnéd tovább az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te, hogy élnéd tovább az életed a helyemben?

Figyelt kérdés
Kezdem az elején.Nagyon szegény,gyermek korom volt,és mondhatni rossz is.A szüleim elváltak 5 éves koromban.Hol Anyámnál és volt apámmal éltem.Anyámnak lett új pasija családja,nem kellettem neki.Apám pedig nagyon sokat kocsmázott,de többnyire apámmal éltem.Nagyon nem jutott semmi extrára,de nem követelőztem,csak néztem a velem egy korú kölyköket motorjuk van,18 évesen autójuk.Jó rendben,nem hibáztattam senkit,csak elhatároztam,Én azt önerőből megszerzem szülői segitség nélkül is.A volt párommal 17 éves korunkban ismerkedtem meg ő volt 16,tényleg szerelem első látásra,nem is ismertük egymást előtte,csak egy suliba jártunk,csak úgy érted kiszúrtuk egymást,és csak szünetekben távolról figyeltük egymást.Vettem a bátorságot és kezdeményeztem és össze jöttünk.Egy év múlva már együtt laktunk,hozzánk költözött.Terhes lett,most 5 éves múlt a kislányunk.Neveltük együtt,de 2011 szeptemberében elköltözött tőlem a kislánnyal,6 hónap múlva újra együtt,mert hogy nem birják nélkülem.Egyébként az anyáékhoz költözött akik nem is keresték őket sosem.Akkor azt mondom nagyon is hibás voltam,gyógyszer problémáim voltak és nem tűrte,tudtam hibáztam.De visszajött,mert tiszta útra tértem.Rengeteget dolgoztam egy dolgon,hogy kitörjünk a szegénységből éjjel-nappal mondhatni,de mellette van egy gépgyártó cégem ami nem hozott annyira sokat.Egy év alatt el jutottam egy dologgal addig,ha van 10.000ft az egy hét alatt duplájára szaporodik.Ő melózott mondtam,neki még egy kicsit tarts ki és minden jobbra fordul.Támogatott és azt mondta bizzik bennem.Most jön a lényeg Június végén,gondolt egyet és össze pakolt,hogy a költözik,kérdeztem persze,de miért.Azt válaszolta nem szeret,undorodik tőlem,és hogy nem vettem észre,ezt is a fejemhez vágta.Eljutottam a gépgyártó cégemmel addig,hogy bele tudjak kezdeni egy bizonyos összeggel a ebbe dologba,meg is tettem.De egyszerűen nem tudd boldoggá tenni ha azt látom egy hét alatt össze jön 250.000ft.Egy kisebb községben lakom,és akármennyi pénzem van nyüstölöm a régi autóm,pedig tehetném veszek menő autót,de nem akarom,hogy senki lássa.Most egy pár napja nem is foglalkozom a dolgommal,valamiért nem érdekel.Most ő ugyan úgy a fóliában dolgozik 350ft-os órabérért,és annyi pénze nem volt a kislánynak tortát és ajándékot vegyen a szülinapjára.Egyszer azóta lehordott a telefonba mindenek,de nem vitatkoztam csak hallgattam,és elköszöntem tőle.Azóta nem beszéltünk,de azóta tudomásomra jutott aludt nála egy fickó.Én csak azt akartam büszke legyen rám ő és a kislányunk,és azt mondhatjuk ezt ketten értük el.Sok mindent meg engedhetnék szerintem magamnak,de nem érdekel,nem menőzők.De a facebookra folyamatosan teszi fel,szomorú megosztásokat.Én nem akarok békülni,nem akarok vele lenni,de ez az álom egy pokollá vált,igy egyedül.
2013. aug. 14. 15:58
1 2
 1/14 Izabellaa válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy próbálj meg túl adni a dolgon. Keresni mást. Leírásod alapján sikeres ember vagy tehát lehet sikered a párkapcsolatban is főleg a mai világban. Nem azt mondom, hogy keress egy lányt aki a pénzért van melletted de ismerkedj. Nem kell felvágós cuccokat venni meg ilyesmi de szerintem azért 1x 2x belefér, hogy megajándékozod magad valami számodra kedves dologgal. Folytasd az életed ne bánkódj 1 lány a sok közül. Persze a lányod is ott van de őt látogathatod gondolom. Ez a leírásodból nem került ki. Sok szerencsét. :)
2013. aug. 14. 16:04
 2/14 anonim ***** válasza:

A lányod sem érdekel? Mert alapvetően, ha esetleg szeretnéd a felügyeleti jogot, neked nagyobb esélyed van az anyánál. Persze egy lánynak az anyja mellett lenne a helye, de őszintén, te meg tudnál adni neki mindent.

Másrészről pedig: tudom, könnyű mondani, nehéz megtenni, de lépj tovább. A helyzeted nem annyira rossz és vészes, hogy most feladj mindent, amiért küzdöttél. Lesz majd olyan lány, akivel boldog lehetsz még, hiába gondolod, hogy most vége az álmodnak.

Én 3 évig éltem egy olyan életet, amiről azt gondoltam álmaim netovábbja. Aztán szakított velem a párom, teljesen kétségbe voltam esve, hogy most mi lesz, vége az életemnek... aztán jött egy másik fiú, akivel még annál is tökéletesebb az életem, mint amiről eddig álmodni mertem! (Nem anyagi dolgokról beszélek).

2013. aug. 14. 16:11
 3/14 A kérdező kommentje:
Persze a kislányom tartom a kapcsolatot,de félek hogy olyan lányra akadok aki csak a pénzért akar velem lenni.Amúgy 24 éves vagyok.
2013. aug. 14. 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kicsi korodban nem tanultál meg úgy kommunikálni, ahogy egy sikeres kapcsolathoz szükség van rá. 5 éves voltál, amikor elváltak a szüleid, te 6-7 év után vesztetted el a szerelmedet. Lehet, tudat alatt szándékos volt.

Szerintem keresd őt meg, és tegyél róla, hogy ne kelljen 350ft-os órabérben dolgoznia sehol. A gyereketek közös, anyára van szüksége, te pedig úgysem tudod most hová tenni azt a rengeteg pénzedet. Mondd meg neki hogy nem akartad bántani, és próbálj meg jobb körülményeket biztosítani neki és a gyermeketeknek.

2013. aug. 14. 16:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Hogyne érdekelne a kislányom ő a mindenem,de én is úgy gondolom az anya mellett a helye.
2013. aug. 14. 16:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem bántottam,nem azt mondom viták nem voltak,de ökölharcok sosem.Meg is keresném ha 100%-osan tudnám 3hét után más valakivel aludt egy ágyban,mig nekem meg sem fordult a fejemben.
2013. aug. 14. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha jól olvasom, nagyon fiatalok, szinte gyerekek voltatok, mikor összekerültetek és amikor jött a baba. Közben dolgoztatok éjjel-nappal, évekig, sokáig anyagilag sem álltatok fényesen. Közben komolyabb magánéleti problémáitok is voltak. Ezek közül van, hogy egy is elég, hogy idővel felőröljön egy kapcsolatot. Nagyon sajnálom, hogy így alakult! Ha már biztos nincs esély az újrakezdésre, akkor sajnos nem tehetsz mást, mint hogy belenyugszol. A kislánnyal azért tartsd a kapcsolatot, mert ő nem tehet róla.

Sok mindenen mentél keresztül, de még fiatal vagy, hozhat még jót az élet.

2013. aug. 14. 16:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet azért aludt mással, mert valamit tettél, ami neki nem tetszett, rosszul esett, és ő így próbál téged elfelejteni. De az is lehet, hogy már egy ideje volt valaki az életében. Még egyszer azért megpróbálnék beszélni vele a kapcsolatunkról.
2013. aug. 14. 16:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Várj még egy kicsit, amíg lenyugodtok mindketten. Alapvetően szerintem az volt a hiba, annyira akartad a pénzt, a családod jólétét, hogy éjt nappallá téve dolgoztál, elhanyagoltad őket, átestél a ló túloldalára. Most éppen azt tapasztalod, hogy a sok pénz is tehet boldogtalanná, elégedetlenné az életben. Valahol a középutat kellene megtalálnod, ami belátom, egyáltalán nem egyszerű. Úgy pénzt keresni, hogy közben jusson időd a szeretteidre is, mert a közös élmények azok, amelyek igazán összekovácsolják a családot.

A helyedben nem adnám fel, nagyon fiatalok vagytok még. Ha elérkezettnek látod az időt, beszélgess a pároddal, ő hogyan látta-látja a dolgokat, mik a fájdalmai és ezeket Te is mondd el neki. Higgadtan és nem vádaskodva. Sok sikert !

2013. aug. 14. 16:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz,rengettem hajszoltam eljussak ide,el hanyagoltam őket,de végig azt mondta megérti csináljam a dolgom.Meg igértem neki be pótolunk mindent,de bizzon bennem,és az mondta bizzik.Nem tettem olyan dolgot,hogy mással kelen együtt aludnia ezt bátran kijelentem.
2013. aug. 14. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!