Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most már ti is azt mondjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már ti is azt mondjátok, hogy nincs tovább?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ez volt a kérdésem.Én azóta próbáltam ele beszélgetni is,elmondtam a nyűgömet,de oda se figyelt.Nem is érdekli.Aztán,mint egy tini facebookon megírtam neki részletesen,hogy mi bánt,mire vágyok,képes lennék a változtatásra csak mondja el,hogy mit szeretne,mi az ami őt bántja esetleg....le se reagálta.Szóba én már nem hoztam,mert már kezd elegem lenni.Hát nem is érdekli,akkor én mit erőlködjek már.Már annyira elegem van ebből az egészből.Boldogtalan vagyok és már megkeseredek teljesen.Valamelyik este beszélgettem a tulajjal akitől a lakást béreljük.A fiúk már nyügik voltak,de ő inkább csak morgott,de el nem vitte volna őket lefürdetni.Semmit nem seít.Most is kijelentette,hogy ha akarunk megyünk ha nemem,de ő egész hétvégén horgászni fog.Éjjel nappal.Tuti,hogy nincs senkije,mert tényleg ennyire horgász őrült,tényleg ott lesz,de azért na....ez szerintem nem így működik.Én most már több,mint 4 éve könyörgök nyáron,hoy menjünk el egyet hajókázni a balcsira,úgy szeretnék,de nem.....Ti,hogy látjátok ezt az egészet ebből?Köszönöm szépen a segítségeket!!!!!

2013. júl. 5. 14:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja és próbáltam kedves is lenni.Próbáltam vele beszélgetni,hogy milyen napja volt..stb,de amikor folyton lenézés meg morgás a válasz mindenre már nem sok kedve van semmihez az embernek....
2013. júl. 5. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem sz*rik rád, már bocs! Felesleges erőltetni, ez már nem lesz jobb...
2013. júl. 5. 14:30
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Hogy ők mit mondanak, azt nem tudom, de én azt, hogy nincs tovább. Nem hiszem, hogy ne kellenél két gyerekkel még valakinek, aki megbecsül, soha nem legyél senkinek sem a lábtörlője!

Az édesanyád nem azért szült a világra, hogy más átgázoljon az érzelmeiden. hanem, hogy boldog légy.

Ha nem ebben a házasságban, akkor egy másikban. Lépj!

2013. júl. 5. 14:35
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

"mint egy tini facebookon megírtam neki részletesen,hogy mi bánt,mire vágyok"

neked a párkapcsolati kommunikáció tinis dolognak számít?

2013. júl. 5. 14:48
 5/14 intrepid ***** válasza:
Túl sokat dolgozik, és ez már a magánélet rovására megy. Vegyen vissza magából, mert a végén az egészsége is rámegy. Volt Amerikában egy vizsgálat, kiderült, hogy sokkal több alkoholista van azok között, akik sokkal többet dolgoznak másoknál. Férjednek még szerencséje van, hogy nem vált azzá.
2013. júl. 5. 14:48
 6/14 A kérdező kommentje:

3-as köszönöm szépen,nagyon jól esett amit írtál!

4-es!arra gondoltam tinis megoldásnak,hogy a facebookon írogattam már meg neki a bajomat,mert nem hallgatott meg,nem érdekelte.Nincs a tinikkel bajom!!!!!Csak még én magam is gyerekesnek gondoltam,hogy ott írogatok,de szerettem volna akkor is ha tudná mi bánt.

2013. júl. 5. 14:51
 7/14 anonim ***** válasza:
51%

Facebook helyett egy papír személyesebb lett volna, ha nem hallgat meg.

Egy kapcsolat két emberről szól, ketten rontottátok el.

Te bizonyára a gyerekekkel foglalkoztál, ő meg csak a munkájával.

Ha te felálltál és megírtad, hogy baj van, meg kéne oldani, de ő nem reagált, akkor mondd meg neki, hogy el szeretnél válni. Ha erre sem reagál, akkor zöld utat kapsz az ügyvédhez.

És tanulj a hibákból.

2013. júl. 5. 14:56
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Elég nagy probléma, ha már egy feleségnek a facebookon kell felvennie a férjével a kapcsolatot. Úgy látszik, arra van energiája, hogy neteljen, a családjára meg nincs?

Ha így van,még az sem lenne minden bajnak forrása, de akkor hagynia kéne a feleségét új életet kezdeni, ha nem szereti, a gyerekeinek esélyt egy szerető "apára", nem?

Nem az a baj, ha elfárad egy kapcsolat, hanem az, ha elhitetjük a másikkal, hogy nincs semmi baj vagy esetleg majd megváltozik valami. Miért kell a másik idejét elvenni attól, hogy boldog lehessen?

Jaaa, hogy azért kényelmes, hogy van meleg szoba, meleg ágy? Szemétség.

Ez a szerencsétlen meg itt küszködik, hogy jobbá tegye a házasságát. Minek, amikor a másik sz@rik bele?

2013. júl. 5. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Őszintén, akarta ő a két gyereket vagy csak becsúszott a második? Azt írod a másik kérdésednél az elsőnél még nem voltak gondok. Terveztetek egyáltalán két gyereket? A férjed használt fogamzásgátlót ha nem terveztetek?
2013. júl. 5. 15:44
 10/14 A kérdező kommentje:

Tervezett baba volt a 2. is igen.Aztán,hogy őszintén akarta e azt nem tudhatom,de ha ő nem akarta volna akkor sose lett volna,mert jobban vigyáz most is arra,hogy ne legyen 3. ,mint a saját életére.

Szeretni biztosan szereti a pcit is,de lehet mégsem akarta.Sok neki,pedig mondom....jó gyerekek.

2013. júl. 5. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!