Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre tovább az életben?
Nem találom a helyem a világban. 33 éves férfi vagyok, idén váltam el 2 év házasság után. A nőknél nagyon sosem voltam jó, alacsony vagyok és nem túl magabiztos. Rettegek a konfliktusoktól, kezelni sem tudom őket, sokszor nem szólok ahhoz, aki megbánt.
Szüleim gyerekkorom óta ridegek egymással, folyamatosan a válás küszöbén állnak, ezt még szörnyűbb látni, mint a saját válásomat volt.
Mondhatom, hogy vannak barátaim, de nem olyan sülve főve barátok, hanem van akivel hetente, van akivel havonta összefutunk – ez mostanában kevésnek tűnik.
Az állásommal és a fizetésemmel meg vagyok elégedve, elvileg elismert munkaerő vagyok, de mindennap rettegek, hogy ma biztos olyat teszek, vagy elfelejtek valamit, hogy kirúgnak és így megy ez már 8 éve ugyanazon a munkahelyen.
Egyébként nem tartom magam pesszimistának, próbálom a rosszban is a jót látni, de valahogy társadalmilag éretlennek tartom magam. Ami látszólag mindenkinek olyan könnyen megy, az nekem rendkívül küzdelmes.
Tudom, hogy másoknak ezerszer nagyobb problémáik vannak, meg nem is tudom miért írtam le, csak úgy. Nem tudom merre kéne elinduljak, hogy gyökeresen változzon az életem.
Férfi vagy b@*zod viselkedj is úgy.
Az ilyenek miatt a hülye pi**ák aggódnak.
Én egy csóró senkiházi vagyok akinek sosem volt barátnője, de nem problémázok az ilyenekből mert ez pitiánerség..látszik hiányzott az APA karakter az életedből.
A munkahelyem abszolút nem érdekel, mert sosem azt csináltam amit szerettem volna, mivel soha semmi nem érdekelt.
Ha szerencsés vagyok össze-össze jön egy röpke légyott arra alkalmas hölggyel, ennél több nem is kell.
Nyugodj meg van akinek rosszabb..
Látod? Máris kaptál megerősítést, hogy van annál lejjebb, mint ahol érzed magad, olvasd csak el az első hozzászólót! Százszor inkább te, mint ő, nem? Ugye nem cserélnél vele? Csak látszólag megy neki minden olyan könnyen! "Boldogok a lelki szegények..." tudod. A válás nem egyszerű dolog lelkileg, ki kell heverni. Tudom, átestem rajta. Akkor érzed majd, hogy újra útrakeltél, amikor újabb céljaid lesznek, amiket szeretnél elérni. Nem csak a társ megtalálása, hanem más célok is. Próbálj ki új dolgokat, amiket eddig nem mertél, menj el új helyekre, ahova vágytál, de eddig nem mentél! Keress vadi új hobbit, sportot, csoportot, esetleg válassz hétvégére önkéntes munkákat! Teljesen mindegy, mi érdekel és merre indulsz! Tökéletes lehetőség új emberek megismerésére, új barátságok és talán szerelem kialakulására! Fel a fejjel, van hogyan tovább!
A szüleid élete pedig nem a tiéd! Ezt sose feledd! Az ő problémáik nem a te felelősséged! Ott vagy nekik, ha szükséges, de mindenki a saját életéért felelős! N29
Ne figyelj az előttem szólókra. Minek ez a sztereotípia? Egy férfinek nem lehetnek gondjai?
Csak bejöttél a nőknek, ha volt feleséged is. Az állásával meg mindenki így van, félti. Barát? Itt inkább találsz, mint a való életben, Szed össze magad, nincsen tehetetlen, csak lehetetlen.
Azt hiszed, hogy minden nõ magas?
Megviselt a válás, majd rendbejössz.Egészséges vagy és ezt is kell nagyon értékelni. A munkában megakarsz felelni,lazits egy kicsit, ne fesd az ördögöt a falra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!