Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagy és rádtalál az igaz mindet elsöprő szerelem. úgy érzed csak vele tudod elképzelni az életed. Hogyan tovább? Hogyan oldanád meg a különválás?
Megtaláltam életem szerelmét, lelkitársam, szeretőmet, kedvesemet egyben. 2 éve tart a szerelem. Mindketten házasok vagyunk. Én nem tudok lépni, mert fontos a gyerekeim lelki békéje, anyagi biztonsága, de nem tudok lépni azért sem, mert összeköt minket a közösen alkotott ház, a közös hitelek. Most hogyan tovább? Kifizetni egymást nem tudjuk, nincs annyi pénzünk, fizum full leterhelt a lakáshitel miatt még 20 évig. Mennék, repülnék a szerelmemhez, aki csak akkor lépne amikor én. De mi van akkor ha mégsem? Mi van akkor ha egyedül maradok a két gyerekemmel, egy albérletben és tele adóssággal?
Gyötrik mindennapjaimat ezek a kérdések, nem látok kiutat...Te mit tennél?
Mondjuk én az-addig nyújtózkodj,ameddig a takaród ér-párti vagyok,uh a házam és minden másom a sajátom,hitel nélkül is,nálam nem lenne ez gond.Mindig elkerültem a kiszolgáltatott helyzeteket és a más tollával ékeskedést.
Gondolom a férjed és te,míg ezeket megteremtettétek,te elhanyagolva érezted magad és félre mentél.Nem tartom korrekt viselkedésnek.
én úgy tudtam, hogy "mig a halál el nem választ"
tehát egyszerűen öld meg
vagy kussolj
Velem pontosan ugyanez történt. Mi is kb. 1,5 - 2 évig vártunk egymásra, hogy ki lép.
Aztán a férjem rájött a dologra és akkor volt a lebukás. :) De milyen jó volt, hogy lebuktunk. Kaptunk egy lökést, hogy lépjünk.
Beadtam a papírt (nő vagyok), elváltam, párom is beadta, elvált. Az anyagi dolgok elrendeződtek, bár meg kell, hogy mondjam, nagyon xarul jártunk. Tehát az exek vitték a sok lóvét. Tudod mit? Lexartuk. Úgy alakult, hogy lett saját kis lakásunk. Ez 6 éve volt. Azóta köszönjük, jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást és örülünk, hogy másodszorra megtaláltuk az igazit és nem egy kényzserházasságban élünk.
Sok sikert nektek is!
Én ezt már átéltem.
És tapasztalatból mondom amit mondok.
Ha rám hallgatsz a férjeddel maradsz. A szerelem mulandó. A sok gond csak felgyorsítja az elmúlását. Én különmentem a férjemtől és a nagy szerelem pillanatok alatt a semmivé porladt mikor jöttek az anyagi gondok a viták és minden hercehurca a válás körül. És most ittmaradtam egyedül mindent elveszítettem mennék már vissza a férjemhez de az hallani sem akar rólam. Hát jól gondold meg mit teszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!