Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet bizonyítani, hogy egy apánál jobb helyen lenne a gyermek?
Figyelt kérdés
A kislányom elmúlt 13 éves és az anyja folyamatosan terrorizálja otthon, én úgy érzem, hogy nálam jobban szeret lenni, és meg vagyok arról győződve, hogy több szeretetet kapna!2008. jún. 29. 20:13
1/3 anonim válasza:
Beszélj ügyvéddel. Ha mindenben az igazat mondod, és vannak emberek, akik tanuként alá tudják támasztani az állításaidat, akkor biztos menne. A gyereket is be lehet idéztetni, de az nem mindig jó megoldás, lelkileg nagyon megzavarhatja. De ő is választhat, hogy hol szeretne élni egy bizonyos kor után. Sajnos nem tudom, mi a korhatár.
Sok sikert
2/3 anonim válasza:
12 év a korhatár.
Ha a gyerek is menni akar, fordulj ügyvédhez.
Úgy tudom, ha a gyerek már abban a korban van, hogy eldöntheti melyik szülővel akar élni, nincs szükség újabb tárgyalásokra, de egy ügyvéd nem árthat.
3/3 anonim válasza:
12év a korhatár, ezután meghallgathatják a gyereket ha a szülők is beleegyeznek de ez elég macerás lenne egy gyereknek.Az ügyvéd környezettanulmányt fog kérni mindkettőtöktől,jövedelemigazolást.Sőt mindkét családot elküldhetik igazságügyi orvosszakértőhöz aki eldönti, hogy a gyereknek psyhikailag mi a legjobb.De az is elég megrázó.Ezt a saját tapasztalatomból tudom.Úgyhogy nekünk azért nem kellett ezt az utat bejárni mert a volt férjem visszalépett az elhelyezési pertől, így nálam maradtak agyerekek.Az lenne a jó ha a volt feleséged ezt belátná és meg tudnátok egyezni ketten a bíróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!