Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem telt le a válás és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem telt le a válás és a gyerekem születése 300 nap, így a gyerek az exem nevére lett anyakönyvezve. Mi a módja annak, hogyan kell nekifogni egyáltalán, hogy a gyerek a biológiai apja nevén legyen?

Figyelt kérdés
Írtam az exemnek hivatalos kérvényt is,hogy mondjon le róla,de semmi válasz.Nem hajlandó kommunikálni se velem.

2013. aug. 10. 22:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
61%

Ha ügyvédre válásra nincs pénzed, akkor hogyan lesz gyerekre? Az többe kerül mint egy válás!

Felháborító, hogy mennyire felelőtlenek tudnak lenni egyesek, és hogy úgy vállalnak gyereket, hogy nincs miből eltartani. De nyugi, mi majd fizetjük, hiszen a mi adónkból kapsz majd családi pótlékot és segélyt bőven, így bár nem szívesen de adok neked rávalót.

Csak amikor felveszed, gondolj arra, hogy mit gondolok rólad ilyenkor.

2013. aug. 25. 19:32
 22/23 A kérdező kommentje:

ja. igazad van.

az,hogy már van 13 ledolgozott évem, egy 12 éves gyerekem,az egyáltalán nem számít

én ugyebár nem fizettem adót.

ezért nem jár is nekem semmi.

főleg azok után,hogy menekülnöm kellett egy terrorizáló ember elől.

és igen.

valószínű,hogy több és jobb ember lennék,ha az dódó jogi nehézségek elkerülése végett inkább elvetetem azt a gyereket,aki most itt mászkál mellettem és csupa mosoly az egész arca.

2013. szept. 6. 18:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Erdekes oldal itt mindenki kivalloan ert a fogamzas gatlashoz es megis 100% nem mukodik senkinel.elgondolkodtato...nem GYIK hanem veletlen terhes maradtam nem mukodotta fog gatlo...oldala
2013. szept. 6. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!