Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem telt le a válás és a gyerekem születése 300 nap, így a gyerek az exem nevére lett anyakönyvezve. Mi a módja annak, hogyan kell nekifogni egyáltalán, hogy a gyerek a biológiai apja nevén legyen?
A kérdéseddel fordulj a gyámhivatalhoz, vagy egy családjogi ügyvédhez!
Amit te szeretnél, az szerintem az örökbeadás, ahhoz biztos kell az ő közreműködése is, és nem lehet kikényszeríteni.
De megtámadhatod az apaságát, vagy az igazi apa megtámadhatja, jöhetnek a vizsgálatok, fizetitek, beidézik őt, kiderül az igazság, és minden szuper. De nem tudom, ezért nyúlj szakmai segítséghez, ahelyett, hogy azon durcáskodsz, hogy nem méltóztatik válaszolni.
tenyek : meg nincs 300 napja hogy elvaltal es mar jon az uj baratodtol a gyerek aki meg mint ferjes asszony ismert meg.
Haat csodalod hogy huhognak rad?
Hivatalossan meg ferjnel vagy igy hivatalossan a ferjed csalod es meg gyerek is jon.
Hát igen...
Szinte menekülnöm kellet a kislányommal a férjemtől és utána kellett annyira a pénz,hogy jusson a válás költségeire.Az,hogy KÖZBEN megismerkedtem valakivel és terhes lettem tőle...hmmm..hát igen.Bizonyára el kellett volna vetessem.
ugye nem vagy 16 eves ?
Mert van egy ugynevezett fogamzasgatlas tobb modszerrel is!!
csak mert egy uj kapcsolatnak a legnagyobb ellensege egy gyerek.
De te tudod sok boldogsagot remelem nem gyarapitod az ahany elettars annyi gyerek taborat ebben a tempoban.
Örülök,hogy ennyi hozzáértő embertársam van ezen az oldalon.
nem is fogok tán semmihez hozzá,mielőtt ne kérdezném ki itt a jófejek véleményét.
Örülök,kedves 16:30-as válaszoló ,hogy neked is mindig minden tökéletesen sikerül.Methátugye te is mindenhez értesz és mindenről pontosan tudsz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!