Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idősen utazzon tömegköz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idősen utazzon tömegközlekedéssel a gyermek?

Figyelt kérdés

Volt feleségem gyermekeimmel 170 km-rel odébb költözött az eddigi lakóhelytől. Azon már csak csak túlteszem magam, hogy a beleegyezésem nélkül tette ezt. Iskolát és lakóhelyet változtatott önkényesen. Félre értés ne essék nem akarom őt korlátozni semmiben, de jogom lett volna véleményezni, jogom lett volna megnézni az iskolát, gyermekeim lakóhelyét, hogy hová is költöznek. Tudom nem tehetek semmit, hatóságok is tehetetlenek.

És nem utolsó sorban örültem volna ha leülünk volt feleségemmel és megbeszéljük, hogy a láthatás hogyan alakuljon ekkora távolság esetén. Mi az amit ő tudna vállalni és mi az amit én. Közösen mindezt. Ehelyett ultimátumot adott, hogy vagy utazok én gyermekeimért oda-vissza 1 hétvégén 340 km-t vagy ugrik a láthatásom. (szó szerint így)

A kérdésem arra irányulna, hogy mennyi az az életkor amikor már nyugodt szívvel felülhet a gyermek a vonatra/buszra? Persze szigorúan úgy, hogy egyik szülő ott felteszi őket, másik a célállomáson várja őket.

2013. aug. 2. 19:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

12-es!!!!! Jó fej vagy!!!

Kérdező: ez nem téma, de rém buta a feleség, - pár év múlva nagyon fogja bánni.

Annyira mégis kellene erőlködnöd nála, hogy a 12-es által írt megoldás működjön: felteszi a buszra, és majd meg kimegy értük.

2013. aug. 2. 23:29
 22/23 anonim ***** válasza:
13-14 évesen engedném, de attól is függ, milyen környéken, mert van, ahová húszévesen se engedném szívesen... Ja, és jó, ha tudod, hogy ezt jogilag nem teheti meg a feleséged, hogy eltilt, ha nem utazgatsz, ebben az esetben neki kell állnia még a vonatozásod költségeit is, ugyanis ő költözött.
2013. aug. 4. 13:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Gyerekfüggő.

Én 6 éves koromtól utaztam egyedül,iskola másik városban,meg kellett szokni,talpraesett gyerek voltam,simén elengedtek 7-8 évesen egyedül vonattal pesti rokonokhoz Miskolcról úgy hogy feltettek a vonatra,a rokon meg leszedett.

Öcsém 14 éves,50km-re élek tőlük,de hozzám se merik elengedni egyedül,inkább hozzák kocsival...

Nem melleslgeg a feleséged költözött,utazási költségeidet neki kell állnia.

2013. aug. 5. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!