Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak ha a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deak bogi kérdése:

Mit csináljak ha a szüleim elváltak és azt kérdezik hogy kinél legyek?

Figyelt kérdés
A szüleim 3 éve elváltak és az anyukám elkezdett inni. De vele maradtunk a tesómmal. Közben tartottam a kapcsolatot z apámmal.Már az anyukám többször elájul (emberek előtt). És az apukám beadta azt ,hogy hozzá kerüljünk. Most átmenetileg az apukámnál vagyok. De az anyukám azt akarja h vissza menjünk és én meg nem tudom mit csináljak, mert az apukámnál akarok élni ,de nem akarom megbánta az anyukámat.

#válás #gyermek elhelyyezés
2013. jún. 19. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi a gond ha apukáddal jobb?

Hosszú távon nem lenne jó egy alkoholista emberrel élned sztem.....

2013. jún. 19. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj apukádhoz, anyukádnak meg mond meg, hogy nagyon szereted, de látszik, hogy segítségre van szüksége, és te még kicsi vagy, hogy segíteni tudj.

Ha majd újra meggyógyul, akkor együtt élhettek.

2013. jún. 19. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Higyj nekem, kérlek. Ott legyél, ahol boldog vagy!

Mi is így kerültünk apukánkhoz végül, de előtte több, mint egy évib "szenvedtünk" attól, hogy anyunál voltunk (nem volt se alkoholista, se semmi), és mi apuhoz vágytunk. Egyszerűen hozzá jobban kötődtünk, hiányzott, ennyi.

Jobb volt, mikor végül hozzá költöztünk.

2013. jún. 19. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem maradjatok apudnál. Persze anyukátokkal is tartsd a kapcsolatot, de most jó helyen vagytok.
2013. jún. 19. 19:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm asű sok segítséget... Most így eldotöttem az apukámnál maradok.
2013. jún. 20. 10:25
 6/6 anonim válasza:
Szerintem maradj apukádnál és közben látogasd anyukádat is! Például ugy,hogy ott alszol apukadnál és amikor anyukád hiv vagy kedved van menni menj át!
2013. jún. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!