Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik vetélés után elváltak:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik vetélés után elváltak: leírnád, hogy zajlott pontosan?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 13:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
33%
jézus..
2013. ápr. 4. 13:54
 2/24 anonim ***** válasza:
86%

A válás teljesen független a kiváltó októl.

Ha nektek az a gondotok, hogy már nem bírjátok tovább, hogy nincs gyereketek és ezért állandó feszültségben éltek az is ugyanolyan válás, mintha valakik "anyagi jólét" miatt válnak el.

2013. ápr. 4. 14:00
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Én 21 hetesen vetéltem el ikreket,majd jóideig sírva egész nap a plafont néztem és nem akartam élni többé,a férjemnek mondtam hagyjon el,mert sosem leszek a régi,túl lettünk rajta,bár évekig emésztettem magam rajta .
2013. ápr. 4. 14:00
 4/24 anonim ***** válasza:
97%

Mi nem váltunk el, de nagyon közel álltunk hozzá. 23 hetes terhesen vesztettük el az ikreinket. Ő vissza tudott menni dolgozni, több inger érte, én maradtam itthon, ráadásul olyan környezetbe kényszerültünk költözni, ahol én nem érzem jól magam. Úgyhogy még a kelleténél is rosszabb helyzetbe kerültem.

Ebből adódtak a problémák, és már szét is költöztünk. De sok beszélgetés után elkezdtük KÖZÖSEN megoldani a problémákat, mert akartuk őket megoldani, így végül is úgy néz ki, hogy egyenesbe jövünk.

Nagyon nehéz ez. Nem kívánom senkinek sem :(

2013. ápr. 4. 14:03
 5/24 anonim ***** válasza:
27%

Az abortusz a vetélést jelenti.

Az egészségügyben a mai napig minden vetélést abortusznak hívnak.

Csak nem mindegy milyen abortusz. Lehet missed abortusz, vagy spontán abortusz. Nem feltétlenül kell olyan terhességmegszakításra gondolni, ahol a család kérése a terhességmegszakítás válsághelyzetre hivatkozva.

2013. ápr. 4. 14:05
 6/24 anonim ***** válasza:
98%

"Én 21 hetesen vetéltem el ikreket"

Azt nem írtam,hogy sokadik lombikpróbálozásra lettem terhes ,majd a vetélést követően pár hét múlva mentem vissza szülésznőként dolgozni...hát embertpróbáló idők voltak .

Azóta van két gyönyörű örökbefogadott gyerekünk és úgy fogom fel,hogy azért kellett a szomorú megtapasztalás,hogy megérjek arra,hogy boldog örökbefogadó szülő legyek.

2013. ápr. 4. 14:06
 7/24 anonim ***** válasza:
76%

Na akkor aki olyan aranyos, hogy privit ír és cáfol, annak leírom:

abortus iminens: fenyegető vetélés

abortus incipiens: kezdődő vetélés

Soroljam még?

2013. ápr. 4. 14:10
 8/24 anonim ***** válasza:
63%
én elhiszem, hogy szörnyű időszak lehet ez egy párnak, és azt is, hogy a gyengébb nők nem tudják magukat túltenni a dolgon. Ez talán a legjobban a másik féltől függ, mennyire akar segíteni, mennyire tud támasz lenni és türelmesen várni arra, hogy ezt a nő lezárja valahogy magában. A válás csak ront a nőn, aki így mindenét elveszti.
2013. ápr. 4. 14:11
 9/24 A kérdező kommentje:

22 hetes terhesen vetéltem el, indított vetélés volt, élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség miatt.

Nagyon zavar, hogy hiába kérem, a férjem sosem akar beszélni róla, meg kb olyan, mintha nem érdekelné az egész. Emiatt állandóan kötekszem vele, bár nem akarom, ő pedig még jobban magába fordul.

2013. ápr. 4. 14:14
 10/24 anonim ***** válasza:
85%

" a gyengébb nők nem tudják magukat túltenni a dolgon."

Ez nem gyengeség kérdése csak ,hatalmas fájdalom egy baba elvesztése,pláne nagyobb terhesség esetén ,nem hiszem,hogy létezik olyan akinek nagyon nehezen jött össze a terhesség majd elveszíti a babát és könnyedén túltenné magát rajta .

Fel kell dolgozni ,fel is lehet idővel és muszály is ,mert az élet megy tovább .

2013. ápr. 4. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!