Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik vetélés után elváltak: leírnád, hogy zajlott pontosan?
A válás teljesen független a kiváltó októl.
Ha nektek az a gondotok, hogy már nem bírjátok tovább, hogy nincs gyereketek és ezért állandó feszültségben éltek az is ugyanolyan válás, mintha valakik "anyagi jólét" miatt válnak el.
Mi nem váltunk el, de nagyon közel álltunk hozzá. 23 hetes terhesen vesztettük el az ikreinket. Ő vissza tudott menni dolgozni, több inger érte, én maradtam itthon, ráadásul olyan környezetbe kényszerültünk költözni, ahol én nem érzem jól magam. Úgyhogy még a kelleténél is rosszabb helyzetbe kerültem.
Ebből adódtak a problémák, és már szét is költöztünk. De sok beszélgetés után elkezdtük KÖZÖSEN megoldani a problémákat, mert akartuk őket megoldani, így végül is úgy néz ki, hogy egyenesbe jövünk.
Nagyon nehéz ez. Nem kívánom senkinek sem :(
Az abortusz a vetélést jelenti.
Az egészségügyben a mai napig minden vetélést abortusznak hívnak.
Csak nem mindegy milyen abortusz. Lehet missed abortusz, vagy spontán abortusz. Nem feltétlenül kell olyan terhességmegszakításra gondolni, ahol a család kérése a terhességmegszakítás válsághelyzetre hivatkozva.
"Én 21 hetesen vetéltem el ikreket"
Azt nem írtam,hogy sokadik lombikpróbálozásra lettem terhes ,majd a vetélést követően pár hét múlva mentem vissza szülésznőként dolgozni...hát embertpróbáló idők voltak .
Azóta van két gyönyörű örökbefogadott gyerekünk és úgy fogom fel,hogy azért kellett a szomorú megtapasztalás,hogy megérjek arra,hogy boldog örökbefogadó szülő legyek.
Na akkor aki olyan aranyos, hogy privit ír és cáfol, annak leírom:
abortus iminens: fenyegető vetélés
abortus incipiens: kezdődő vetélés
Soroljam még?
22 hetes terhesen vetéltem el, indított vetélés volt, élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség miatt.
Nagyon zavar, hogy hiába kérem, a férjem sosem akar beszélni róla, meg kb olyan, mintha nem érdekelné az egész. Emiatt állandóan kötekszem vele, bár nem akarom, ő pedig még jobban magába fordul.
" a gyengébb nők nem tudják magukat túltenni a dolgon."
Ez nem gyengeség kérdése csak ,hatalmas fájdalom egy baba elvesztése,pláne nagyobb terhesség esetén ,nem hiszem,hogy létezik olyan akinek nagyon nehezen jött össze a terhesség majd elveszíti a babát és könnyedén túltenné magát rajta .
Fel kell dolgozni ,fel is lehet idővel és muszály is ,mert az élet megy tovább .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!