Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akinek elváltak a szülei hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaarooliinaa kérdése:

Akinek elváltak a szülei hogy éltétek át?

Figyelt kérdés
én 15 évesen lettem ennek az áldozata én apuval tesóm aki 10 éves pedig anyával maradt én kapuváron lakom tesómék pedig Csornán nagyon szar a helyzetem de én döntöttem hol lakok néha boldog vagyok itt is ott is de néha igen dilis minek tudható ez be?
2013. jan. 10. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább ez, mint hogy feszültségben nőjek fel. Csak 5-6 éves voltam, mikor elváltak, mégis emlékszem a veszekedéseikre. Végül mindketten megtalálták a párukat, így a jó.

22L

2013. jan. 10. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a könyvet, sokat megértesz belőle és nem magadat fogod okolni.

[link]

2013. jan. 10. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Embere válogatja.

Nem egy olyat tudok, aki bekattant és pszichiátrián kötött ki.

Valamennyire mindenkiben nyomot hagy, csak nem egyformán súlyosakat.

Barátnőmet az anyja hagyta el, most ő vezeti a háztartást, nehezen bírja nagyon.

Meg elég megnézni a sok kezelhetetlen kamaszt. Semmi egyéb bajuk nincs azon kívül, hogy nincs normális családjuk.

2013. jan. 11. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 6 éves voltam öcsém pedig 1 éves mikor a szüleim elváltak.Megviselt mert habár édesanyám csendesen akarta intézni a dolgokat,apám és az ő családja folyamatosan fenyegettek minket,hogy mindent elvesznek anyutól,még minket is.Kb 2 év telt el így.14 évesen dühöngő kamaszként el akartam költözni apámhoz,de történtek olyan dolgok,amik meggyőztek,hogy jobb nekem itthon anyu és öcsi mellett és ezt a döntésemet azóta sem bánom.Meg kellene gondolnod,hogy anyukádhoz költözöl,szerintem a testvéreknek egymás mellett a helyük és az sem mellékes,hogy vannak olyan helyzetek mikor az anya közelsége rengeteget számít.Ezt tapasztalatból tudom.Az első szerelmi csalódásomon is úgy léptem túl,hogy anyu mellettem állt.A váláson egyébként még mindig nem vagyok túl teljesen,még mindig él bennem a gyűlölet apám iránt.Nem anyu nevelte ezt belém,egyszerűen csak az,ahogy kezelte anyumat és az,hogy a második feleségének a lányát többre tartotta mint minket.5 éve nem nézett felénk sem,nem tudunk róla semmit és ez remélem így is marad,mert ha egyszer felbukkan az ajtónk előtt én nem tudom mit teszek ellene.Remélem a te szüleidnek azért jobb a kapcsolata.Bárhogy is dönts,gondolt át rendesen.Minden jót!26/N
2013. jan. 11. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!