Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy érezze, már nem érdekel és élem tovább az életem nélküle?
Szkaítottunk párommal, én mondtam neki, hogy takarodjon a lakásomból, de mikor tényleg elkezdett pakolni, bepánikoltam. Sírtam zokogtam, könyörögtem, hogy maradjon, csak úgy mondtam. A kapcsolat tényleg meghalt, csak az egyedülléttől való félelem miatt sírtam és könyörögtem, másnap már hidegen beszéltem vele, de mégis, olyan volt a szitu, hogy én még azt akarom maradjon. Azóta nem beszélünk, de azt akarom, tudja, hogy továbblépek és nem érdekel!!! Ne azt higgye, ő van nyeregben és én itthon sírva epekedek utána!
Tudom, ez gyerekes játszma, de most erre van szükségem.
Tudjátok mit igazatok van:((
Sajnos tényleg egy elkényeztetett hisztis pics@ vagyok! Többek közt ezért is vesztettem el a páromat, de azért ő is tett olyat, amivel összetörte a szívemet.
Mostmár látom, értem, ilyen természettel nem lehet senkivel sem járni. Neki is elmondtam, megígértem, hogy változtatok rajta, megteszek mindent, hogy elviselhető legyek, de azt mondta már késő:((
Mi van,ha az igazit vesztettem el??? Most már akkor kinek változzak meg??
Ja és abban is igazatok van, nem fogok semmit se csinálni, írni akármi. Mindketten okoztunk nagy fájdalmat a másiknak, ő is, én is.
De azzal az érzéssel mit kezdjek, hogy úgy érzem, ő volt az igazi, ezt nagyon elszúrtam és változtatnék, de ő mr nem kíváncsi rám. Lesz nekem még valakim vagy fogadjam el, hogy ő lett volna a nagyő és én elrontottam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!