Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud nélküle élni?
előre leírom, hogy 20 éves vagyok (lány) tehát az én meglátásom szerint és a személyiségem ahogy adja, úgy fogom leírni ezt a történetet.
Párommal együtt vagyok lassan fél éve. Mi soha nem veszekedtünk, együtt laktunk 4,5 hónapot, már az elején összeköltöztünk. Ismerjük egymást, és tényleg 1 rossz szót nem tudok rámondani.
Édesanyjával és édesapjával laktunk az ő lakásukban. Minden jó volt, anyukája nagyon szeret engem (tegnap szívére tette a kezét és úgy mondta:)). Viszont én elkezdtem távolodni az utóbbi hetekben. Ugyan is az édesapja 25 éve nem dolgozik. Néha van pénze úgy fél évente, vagy 1 évente, de akkor is sikasztásos ügybe keveredik és ellopja más pénzét (a fura h sose kereste a rendőrség csak ilyen verőlegény szerűségek). Otthon van legtöbbször, tvzik (az új lcd tv-jén amit szintén érthetetlen módon szerzet, mert nem volt kis pénz). Nap mint nap berúg és tajrészegre issza magát, amit páromnak (ő is 20) végig kellett néznie és soha nem mert szólni senkinek, hogy ez őt mennyire bántja.
na igen, és akkor ott van az édesanyja aki elmesélte, hogy sose simogatta meg az arcát, sose bújt hozzá, csak eladta az ékzereit (még az eljegyzési gyűrűt is) és abból csináltatott egy másik ékszert amivel benyalt neki. Mindenki tudja a családban (talán ő is, csak nem meri bevallani saját magának), hogy manipulálja őt ez az ember. megveszteget mindenkit a pénzével. Páromnak 85 ezer ft-ot csak úgy odaadott, mellette 6ezer ft értékben 3 üveg tömény piát, és azt mondta ez a tartozása. Ezt úgy értette, ha kapott Párom valakitől ajándékba akkor azt is ő itta el...
Visszatérve az édesanyjára. Beszélgettem vele, hisz ott élek/tem, hogy mi is van.. nem értem, hogy lehet szeretni egy olyan embert aki sose volt lelkileg veled, aki sose támogatott. Azt mondta pozitívumként rá, hogy sok mindent megadott páromnak. úgy értem, hogy főzött neki, kitakarított és elment boltba. azt mondta ez neki nagy megkönnyebülés volt. én ezt elhiszem, tényleg jó, hogy valaki mégis volt vele. de ez nem minden... a párom sokszor gondolkozott rajta amikor csak ő volt otthon és az apja, részegen lelöki az erkélyről vagy belevág egy kést. nagyon utálja őt amiért soha nem volt az apja, amiért az anyjával soha nem foglalkozott. és szerintem érthető, hogy a nem törődőmség és a manipuláció az ingyenélősség dühöt vált ki legtöbbünkből.
Nagyon sok rosszat tudnék mesélni, de szerintem ennyi elég. Szerintetek mivel lehetne segíteni párom édesanyján, hogy megszabaduljon ettől az embertől? többször elküldte már, el is ment, de mindig vissza nyalta magát.
amikor a költözés szót meghallja és nem marad sok ideje hirtelen sok pénze lesz és elhalmoz mindenkit vele... ez undorító.
kérlek segítsetek, most párommal beszélgettünk hogy mi legyen. édesanyja már pánik beteg, nagyon sok lelkisérülést szenvedett el így az éveksorán.
mindenkinek, csak jót szeretnék! ezt párom édesanyja is tudja, és mindig segítettem nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!