Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nélküle enni,...

Mit tegyek, ha nélküle enni, élni, mozogni sem tudok már? Küzdeni vagy továbblépni?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal,az oka az elhidegülés volt, 3-4 hónapja szenvedtünk,aztán az utolsó hónapban telefonon más férfi tartotta bennem már a lelket,de semmi vonzalom,semmi találkozás,talán csak baráti sajnálat miatt.Utólag ezt páromnak elmondtam,aki úgy vallja,a mai percig ezt nem tudja feldolgozni,hogy ott voltam mellette,de közben mással beszéltem. Hibáztam,de ő is, nem törődött velem,pedig szóltam neki,nem voltam néma, és meg sem csaltam. Most emészti önmagát, hogy velem akarta leélni az életét, a legnagyobb szerelem voltam az életében,nálam érezte csak,hogy van szíve és értem dobog és úgyhiszem kölcsönös, pedig rosszul bánt velem a későbbiekben.Sose mondott ezidáig ilyeneket, egész éjjel sírt elmondása szerint,még a munkahelyéről is haza akarták küldeni. Látni már nem akar,azt mondja nem tud megbocsátani,a bizalom nulla. Én nem tudom mit akarok, helyre lehetne-e hozni,nem tudok enni, élni,mozogni nélküle úgy érzem, eddig voltam erős,most folyton sírok. Szeretjük egymást még mindig,imádjuk,de ez elég lehet? Rettegek attól,hogy ő a mindenem,és elvesztettem,és ha mással nem tudok teljesértékű életet élni? Mit tehetnék?
2009. júl. 29. 11:39
 1/3 anonim válasza:
100%

Egy héttel ezelőtt jutottunk el a párommal odáig, hogy nem meg tovább együtt. Szeretjük egymást, emberileg is jól megvagyunk. Ugyan azok az álmaink a vágyaink. Vagyis csak voltak... Egymásnak a nagy szerelem voltunk, megküzdöttünk egymásért a kapcsolatunkért. Volt, hogy szétmentünk, aztán kezdtük előlről, mert a másik nélkül elképzelni sem tudtuk. Van egy szép családi házunk és egy gyönyörű 5 hónapos lányunk. Az utóbbi kivételével már csak volt.... Tudom nagyon nehéz. Igen rengeteget sírtunk mind a ketten. Sőt még most is. Nem tudom hogy lesz tovább...De fel kell állni.

Hagyjatok időt magatoknak aztán beszéljetek. De ha a bizalom hiányzik, ez az egyik dolog ami nélkül nem működik egy kapcsolat.

2009. júl. 29. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad szadizni. Zsarolni érzelmileg! Ez az önmarcangolás cseppet sem egészséges! Lépj túl ezen , élj vidáman! Vele, vagy nélküle. Mindegy.
2009. júl. 29. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Hűűű, de ellentmondásos! (mint az ember maga ugye?)

Először elhidegülés, utána meg nem tudok nélküle élni..

Ha annyira szeretne akkor

1, többet törődött volna veled

2, észrevette volna, ha más férfi is van az életedben, még ha csak lelki szinten is

3, most nem önmagát sajnálná

Te meg:

kapcsold ki magad. Menj dolgozni, szórakozni, sírdogáld ki magad a barátnőd vállán, sportolj, olvass

csinálj bármit, amivel telik az idő. Az idő múlásával tisztulnak az érzelmek és kiderül, mit is éreztek egymás iránt valójában.

2009. júl. 29. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!