Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyott, többek közt a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott, többek közt a szex miatt, igaza van?

Figyelt kérdés

Már tettem fel itt kérdést. Én vagyok a lány, aki szétment a párjával a nyári abortusz és az azt követő elviselhetetlen természetem miatt.

Én nem akartam a műtétet, nem tudtam neki megbocsátani, azóta büntettem verbálisan. Egy hete vége lett.

Az jutott eszembe, hogy akkor azt is mondta, már hónapok óta nem szexelünk, ezt se bírja már....Valóban, július óta nem csináltunk semmit. 6 hétig nem is lehetett az abortusz után, én rá se tudtam gondolni, hiszenépp a gyermekemet ölette meg velem, az , akit a legjobban szerettem. Aztán elkezdtem a fogamzásgátló tablettát, első hónapot meg akartam várni, mert akkor még nem véd annyira. De mivel óvszer mellett lettem terhes, annyira féltem, hogy megint az leszek, hogy óvszerrel sem mertem az első tabis hónapban. Aztán megjött, aztán mire el is kezdhettük volna újra a szexet, szakítottunk.

Én érzem úgy, hogy ez igazságtalan tőle, hogy ezt veti a szememre, hogy nem bírok szexelni egy ilyen trauma után és rettegek tőle még? Pláne vele...

2009. okt. 21. 16:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%

Tudod, én is hasonló cipőben jártam. Ott álltam 20 évesen, egyetemistaként, 7 hetes terhesen. Az apja nem akarta, mondta, hogy elhagy, nem támogat, a szülei ordítoztak velem, hogy elk@@rom a fiacskájuk életét, apám kifejtette, hogy mennyire csalódott bennem...És tudod mit tettem? Megtartottam! Mert egy nőt abortuszra kényszeríteni nem lehet! Legrosszabb esetben, anyaotthon, de szerintem a szüleid segítettek volna. És mi a poén? A párom a legjobb apa a világon, 1 éves a fiunk. Mikor látta, mennyire eltökélt vagyok, és tudta, hogy nagyon szeret és én is őt, megbarátkozott vele. Kicsit megijedt. Aztán végül mondom, imádja a gyereket.

Lehet, nálatok is ez volt a szitu. Meg szerintem az a normális, hogy egy abortusz miatt szétmegy az adott párocska. Utána tarthatatlan a kapcsolat, talán akkor nem, ha mindkét fél nagyon akarta azt a terhesség megszakítást. Még a napi 3 szex sem segített volna rajtatok.

2009. okt. 22. 21:47
 32/38 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a legtöbb műtét is van olyan gusztustalan látvány, mint ez az abortuszvideó.
2009. okt. 22. 22:02
 33/38 anonim ***** válasza:
42%

Én veszélyeztett terhes ként 5 hónapig szextilalom volt, aztán meg persze a 6 hét kötelező szünet.Persze volt közben simi, meg had ne részletezzem, de ha emiatt a férjem félrement volna én leharaptam volna neki és besóztam volna a helyét.

Ezt úgy utálom, amikor sajnálnak egy férfit és megértőek vele, hogy persze, hogy félremegy, ha nincs szex.És mi van a nőkkel????Hány nőnek van minden egyes szexuális együttlét végén orgazmusa???? Na ne ámítsanak már, hogy olyan soknak.És mégis ha egy nő lép félre, akkor az csakis egy Qrva lehet(a többség szerint).Szörnyű, hogy mennyien rendelkeznek hasonszőrű felfogással.

2009. okt. 23. 11:40
 34/38 anonim ***** válasza:
45%
01:12 Figyelj! Mi a lényegi különbség egy 10 és egy 15 hetes abortusz között? A gyereket ugyanúgy darabokra szedik és kikaparják, meghal, nem fog megszületni. Téged is büntetlenül megölhetett volna az édesanyád 10 hetes magzat korodban, vagy akár 5 hetesen, kicsi embrióként. Itt lennél?
2009. okt. 23. 17:21
 35/38 anonim ***** válasza:
71%
Egy magzatnak még nincsenek emberi jogai.
2009. okt. 23. 19:41
 36/38 anonim ***** válasza:
Én lelkileg teljesen megértelek, nem hiszem, hogy képes lennék lefeküdni azzal, aki miatt abortuszra kellett mennem. Szerintem sokkal jobb,hogy szakítottatok!
2009. okt. 23. 21:23
 37/38 anonim ***** válasza:
21%
nagyon jó ,hogy vége lett.mért nem akarta a babát?tudod aki szeret ezt megérti.én terhességnél voltam annyira rosszul,hogy vagy bő egy hónapig nem voltunk együtt a férjem ezt tiszteletben tartotta.nem tudom mit szerettél ebben a pasiban de örülj,hogy vége lett.nekem nagyon fontos a szex de ha arról lenne szó fontosabb lenne a férjem egy életre is le mondanék róla.
2009. okt. 26. 09:38
 38/38 A kérdező kommentje:

azért nem akarta, mert még élni akar, túl fiatalok vagyunk, nincs itt az ideje. legalábbis ezeket az okokat ismételte:((

egyértelműen fontosabb volt neki a megszokott élete, mint mi a babával.én simán feláldoztam volna sulit, mindent értük, de ő nem akarta.

mikor egyszer idegességemben azt mondtam, jó, akkor válasszon, vagy eltakarodik a lakásból vagy segít felnevelni a babát, amit együtt hoztunk össze, gondolkodás nélkül elkezdett pakolni!!

most mondjátok meg akkor miért hiányzik most mégis???tudom, hogy én is szörnyen viselkedtem vele, de akkor még szeretett, szerelmes volt és még így is inkább itthagyott volna minket:((

2009. okt. 26. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!