Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt férjem gyerektartását a munkaügyi központja az első hónapban nem fizette meg (a továbbiakban igen), akkor vihetem az ügyet a bíróságra?

"Ráadásul felhívta a kirendeltség-vezető exet,s leteremtette...valószínűleg a tévedését próbálja hárítani.."
Én úgy gondolom, azért teremtette le a volt férjedet, mert ő, a neked mondottakkal szemben nem regisztrált időben a munkaügyi központban.
Te követelted rajtuk a gyerektartást, nekik pedig még nem voltak meg a hivatalos iratok.
Nem érdemes perelned a hivatalt, mert ők iratokkal tudják bizonyítani, hogy a kedves férjed mikor regisztrált.
Ha bemennél hozzájuk személyesen, bizonyára neked is elmagyaráznák ezt.
Mint ahogy írták, náluk minimális a tévedési lehetőség, ezért, ha az első hónapban nem kaptad meg a gyerektartást, azt már csak a férjeden tudod behajtani, ha ő beismeri a hibáját.

Na látod... :)
Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
Kedves Hozzászólók!
Megígértem,hogy megírom a fejleményeket...
Szóval csak írtam még egy tértivevényes levelet a munkaügyinek...meglepetésemre ma jött tőlük a minimum összegnél valamivel több utalványon ,de a számlaszámomra is utaltak 5000 Ftot.Na most aztán ezt már nem tudom hová tenni :) na nem a pénzt,azt viszi a tankönyv :) Max. 8000rel számoltam. Megérte a levelezés...de még mindig nem tudom,hogy mit miért...de nyomozok továbbra is! Majd csak kiderül!S félreértés ne essék-nem újabb pénzért,hanem a tisztánlátásért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!