Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleseg VS Szereto?
Roviden....6 eve vagyunk hazasok a ferjemmel.
Jelenleg meg a ferjem,de mar folyamatban van a valas.
A ferjem bekulni akar,de en nem akarok.
1,5-evig volt viszonya a szeretojevel,amig en ra nem jottem.
A ferjem most bezzeg szanja banja az egeszet,de en azt mondtam hogy nem csinalom tovabb elvalok!
A tegnap felkeresett az a bizonyos szereto engemet a sajat hazamban,es elkezdett ordibalni,hogy az en ferjem el akarja ot hagyni en miattam.
Azt hittem roszul leszek amikor hallotam,hogy miket vagott a fejemhez.
Akkor szakadt a cerna nallam amikor azt a bizonyos Szereto motto-t hallotam hogy HA TE MEG ADTAL VOLNA NEKI MINDENT,AKKOR NEM CSALT VOLNA MEG VELEM.
Akkor aztan megfogtam es a karjatol fogva kirancigaltam a hazbol.
Ti hogyan folytatnatok tovabb? mit tennetek?
Folyamatosan zaklat irogat Sms-eket is nekem.
Megmutattam a ferjemnek is az Sms-eket,es erre a ferjem nagyan duhos lett es felhivta telefonon hogy felejtse el ot,mert engem szeret.
Na utana alitott be a kedves SZERETO!
Hat igen csak az a bokkeno,hogy ma is el fog jonni,mert ma is kaptam sms-eset tolle,hogy ma ide fog jonni,mert a ferjem nem veszi fel neki a telefont,es o szemelyesen kar beszelni vele.
Tudja jol,hogy este 8-ig dolgozik a ferjem
Ti most hogyan reagalnatok le az en helyembe az egeszet?
El se akarok menni,mert utana nehogy mar az legyen,hogy meg en megyek ki a sajat lakasombol mert felek tolle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!