Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek van egy házasságon kívüli gyereke, akire 22 évig gyerektartást is fizetett. Ha most kéri a DNS vizsgálatot a fiú kötelezhető-e a vizsgálat elvégzésre?
Én sem, de van itt valaki, aki mindenkit lepontoz, aki nem tetszik neki. Nem érdekes.
A DNS vizsgálat alig tíz éve elérhető, 22 éve nem volt. DNS vizsgálatra senki sem kötelezhető, még kiskorú gyermek feletti apasági perben sem. Csak akkor kötelezhető, ha bűncselekmény gyanúja merült fel.
a szerencsételen srác semmit sem vétett.
DE! nem isemerjük a körülményeket. lehet, hogy lelkileg nem is lenne olyan hatalmas érvágás a srácnak, ha kiderül, hogy nem az az apja, akit eddig annak hitt. attól függ, milyen a viszonyuk. csak ha szereti, ragaszkodik hozzá, akkor fáj.
de itt házasságon kívüli gyerekről van szó. szerintem nem közösen nevelték a gyereket, az anyukánál nőhetett fel, max. néha meglátogatta az apuka, mint az elvált szülők többségénél.
de az is lehet, hogy csak anyagilag vett részt a nevelésben az apa, és szinte nem is ismeri a fiút. ilyen esetek is vannak szép számmal.
kb. fél éve hallottam a környezetemben egy ugyanilyen esetről. a férfinak annak idején gyanús volt a felesége, hogy félrelépett, de aztán sikerült elaltatni benne a gyanút, viszont 20 évvel később ismét hallott egy olyan információt egy régi ismerőstől, ami miatt megint csak elkezdett gyanakodni, hogy talán mégsem övé a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!