Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek van egy házasságon kívüli gyereke, akire 22 évig gyerektartást is fizetett. Ha most kéri a DNS vizsgálatot a fiú kötelezhető-e a vizsgálat elvégzésre?
Nekem egy ismerősöm most ilyen helyzetben van csak úgy hogy nemrég született a pici. Neki azt tanácsolatam hogy vagy csináltassa meg most vagy felejtse el örökre.
Ha 22 évig fiaként tekintett rá ő pedig úgy mint apjára akkor nem mindegy? Vagy ezentúl kalap-kabát és lehúzunk 22 évet a WC-n mert vki hazudott? Ezt akkor kellett volna amíg pici. A pénz kifordítja az embereket önmagukból. Ne így akarjatok pénzt szerezni.
Lehet lepontozni.
DNS vizsgálatra sem az apa, sem a gyermek nem kötelezhető.
Visszamenőlegesen amúgy nem fogják neki visszafizetni a pénzt akkor se, ha a mai kor vizsgálati módszereivel az derül ki, hogy nem ő a vér szerinti apa.
Ingyenes jogi tanácsot tudnak neked adni akármelyik bíróság heti panasznapján. Telefonon meg tudják neked mondani, ha felhívod őket, hogy a hét melyik napján van.
nem kötelezhető!!!!
(ám nem értem, hogy miért ennyi év után??? ha eddig saját fiának tekintette, akkor egy ilyen vizsgálat eredménytől függetlenül min változtatna???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!