Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem bírom elviselni férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom elviselni férjem félrelépéseit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk házasok, nagyon boldogok voltunk, született egy gyönyörű kis fiunk aki nyáron múlt 3 éves. kb 1 éve a férjem töbször megcsalt, és megcsal. Közös lakásban élünk és már nem bírom a hazudozásait a esti "baráti sörözgetésekről".úgy érzem még szeretem őt, de már nem bírom.

A lakás közös és nem akar kiköltözni onnan. hogyan maradhatnánk a kisfiammal a lakásban? mit tegyek?

2009. okt. 17. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem bírod elviselni? Az elsőnél el kellett volna válni. Fontosabb a lakás mint a lelki békéd? Ha közös a lakás akkor úgyis el kell osztani. Én akiketismerek, ilyenkor eladták, és a pénz meg lett felezve.
2009. okt. 17. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

A kisfiaddal akkor maradhatsz a lakásban, ha a lakás fele értékéböl levont fele tartozást kifizeted a férjednek.

Egyébként meg az elsö megcsalásnál kellet volna az asztalra csapnod és nem eltürni, hogy hátha megszállja majd a szentlélek.

2009. okt. 17. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Váljatok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos velünk is PONTOSAN ez volt a helyzet, de Anyu sajnos nem hagyta ott. Anyámat és engem is teljesen tönkretett lelkileg!!! Talán én jobban megtörtem, mert én ilyen körülmények között nőttem fel.

Ha azt akarod, hogy a kisfiadból normális, boldog ember legyen váljatok el. Megváltozni nem fog, ne higgy a meséknek!

Nekem pokollá tette a gyermekkoromat. Nem értem, hogy miért kell egy házas embernek (rendszeresen) félrelépnie, ráadásul ha van egy kisfia is.

21/f

2009. okt. 17. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehet,hogy kicsit elhagytad Magad a szülés után? Nem lehet, hogy csak a gyerek körül forgott az életed, és a férjedet elhanyagoltad? Gyakran előfordul, hogy a férfi már nem látja kívánatosnak a feleségét szülés után, mert nem törődik magával. Kozmetikus, fodrász, kis torna, legyen rendben a hajad, légy illatos, ápolt és sorolhatnám még... Én nem vagyok válás párti, a helyedben mindenképp megpróbálnám visszahódítani.
2009. okt. 17. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs tökéletes házasság, a házastársak kisebb-nagyobb arányban hibáznak. Talán te sem vetted észre hogy valamit nem jól csinálsz ha a férjed félrelépett, ezzel persze nem mentegetni akarom őt mert a főhibás ezek szerint ő, ha ennyiszer megcsalt téged és te nem követted el ellene ugyanezt. Mindenképp meg kellene ezt beszélned vele, őszinteségre bírnod és felvetni neki a válás lehetőségét.
2009. okt. 19. 02:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos az anyukám is félrelépett egy családos férfival, de végülis együttmaradt mindkét házaspár. Mi nem jártunk ezzel jól, sajnos sokáig gyakoriak voltak a veszekedések a szülők között.
2009. nov. 1. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Valaki nehezen éli meg valaki könnyebben, hogy ha félrelép a házastársa. De minden gyerekbe mély nyomot hagy, mintahogy bennem is, hogy apukám félrelépett. Ez van a barátomnál, hogy apukája mindig félrelépett, és azt hazudta hogy sörözni ment. Mai napig ha ez szóba jön akkor látom hogy nagyon fáj a gyerekkoráról beszélnie. A szép gyerekkori élményeket is lerombolhatja akár a sok rossz. Hát az anyukája pár évig türte, majd ő is félrelépett és elváltak. Állj a sarkadra és mond meg, hogy annyira átlátszó hogy sörözni voltál. Kérd meg hogy legyen őszinte vagy ne mondjon semmit mert tudsz róla. És tedd választás elé. Vagy a csajozás vagy a családja
2009. nov. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!