Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tettél válás után, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettél válás után, hogyan lettél rajta túl, mikor így éreztél?

Figyelt kérdés

Fél éve váltam, el, el is költöztem tőle 200km-re. Lassan gyógyultak a sebek, amikor is a hétvégén egy parkolóban összefutottam vele, és az új párjával. Aki már terhes tőle.

Azóta, nagyon dühös, zaklatott vagyok, egyre nagyobb a gyűlöletem. Legszívesebben megölném valahogy. Ma is csak dühöng az agyam, háborog a lelkem, és az igazságérzetem.

Meddig, és miért kell szenvedni, miatta.

2009. okt. 17. 11:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedves útólsó, akkor te roszabb helyzetben vagy, mert már két éve szenvedsz.
2009. okt. 20. 09:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát lehet, sőt még dob a dolgon hogy van egy közös gyerekünk 4éves, és miatta napiszinten kell beszélnünk, és ez mégnehezebbé teszi a dolgom. Ha gondolod megirhatnád priviben a történeted. pl miért is váltatok el?
2009. okt. 20. 12:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Úgy kezdődött, hogy egyre többet dolgozott, és alig járt haza. Aztán egyre többet lógott a munkatársaival, amit én nem értettem, mert, az előtte években, ez picit sem volt rá jellemző.

Szóvá is tettem ezt a viselkedését, amitől ő ingerült lett, és közölte, hogy nem akar gyereket, sem családot. Ezt követően nagyon megváltozott, és már volt, hogy haza sem jött.

Így kerülgettük egymást egy-két hónapig. Aztán válás lett belőle.

Alította, hogy nincsen másik nő a dologban, és nem is akar senkit.

Most meg jön velem szembe, a terhes csajával. Megölöm!

2009. okt. 20. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy iszonyű fájdalom, de avval, hogy megölnéd, még nem lennél boldogabb. Elég ocsmányul bánt el Veled, nagyon sajnálom. A legjobb megoldás tényleg az, hogy próbálod magad lekötni valamivel. Járj társaságba, vagy olvass, sportolj. Próbálj meg nem törődni vele. Tudom, hogy nehéz, de helyette Magaddal foglalkozz. Sok sikert az újrakezdéshez!
2009. okt. 20. 14:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Magammal? A gondolatok jönnek és jönnek, és egyre csak jönnek, és mind róla szólnak.
2009. okt. 20. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Ujra én 32/f. Nálam is ez a hejzet, nem tudok egyszerüen nem arra gondolni ami történt. Igazságtalan a világ! Azért fel a fejjel, remélem rendbejön az életed.
2009. okt. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!