Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tettél válás után, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettél válás után, hogyan lettél rajta túl, mikor így éreztél?

Figyelt kérdés

Fél éve váltam, el, el is költöztem tőle 200km-re. Lassan gyógyultak a sebek, amikor is a hétvégén egy parkolóban összefutottam vele, és az új párjával. Aki már terhes tőle.

Azóta, nagyon dühös, zaklatott vagyok, egyre nagyobb a gyűlöletem. Legszívesebben megölném valahogy. Ma is csak dühöng az agyam, háborog a lelkem, és az igazságérzetem.

Meddig, és miért kell szenvedni, miatta.

2009. okt. 17. 11:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Tépd össze a fotóit, dobd ki ami rá emlékeztet, ha van még ilyesmi!

Szerezz új barátokat, járj velük szórakozni!

Én a "Mars és Vénusz újrakezdi c. könyvet olvasgattam, van benne sok butaság is, de jó is.

Te szenvedsz, ez tőle független! LÉpj túl rajta, tervezd el a leendő életedet, és azzal törődj, azzal foglalkozz, úgy értem, gyakorlatban, tevékenyen! Ne legyen időd a múlton keseregni!

Gyerek nincs?

2009. okt. 17. 11:49
 2/16 A kérdező kommentje:

Hála Istenek nem lett gyerekünk.

A fotókat azért elraktam a szekrény mélyére, és új életet kezdtem. De most nagyon felzaklatott. Az agyamat meg nem bírom leállítani, és a jövőre nem tudok koncentrálni, tervezni. (Lehetne egy agymosó kapszula, vagy gép)

A barátoknak meg nem beszélhetek folyton arról, ami bánt.

2009. okt. 17. 12:08
 3/16 anonim ***** válasza:
tudod a gyűlöletet és a szeretetet egy hajszál válassza el.előbb érzelmileg szakadj el tőle,utána minden megy magától.tapasztalat.szórakozz,flörtölj!egy új szerelem sokat segítene!
2009. okt. 17. 12:38
 4/16 anonim ***** válasza:

De ha megolned legszivesebben, akkor gondolom, hogy boldog vagy, hogy megszabadultatok egymastol, nem?

Szerezz egy uj hapsit, es elj, elj, elj!:) Legyen valami uj hobbid, amit korabban is szivesen csinaltal mar volna, de meg nem tetted meg. Most iratkozzal be, es lesznek uj barataid ott is.

Ne keseregj egyetlen ffi miatt se! Hidd el nem eri meg!

Mennyi idos vagy?

2009. okt. 19. 14:53
 5/16 A kérdező kommentje:

Gyűlölöm, mert fáj amit tett velem, és azt akarom, hogy neki is fájjon. E helyett ő boldog.

Hol itt az igazság?

Másik pasik? Közömbös mind, és nekem nem megy az elfogadás olyan egyszerűen.

34/n

2009. okt. 19. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor már csak azért sem szabad szomorkodnod, mert ő is boldog.Dacból, bosszúból te is légy boldog mással és egyszer csak rájössz, hogy már nem csak dacból, bosszúból mutatod, hogy boldog vagy, hanem valóban az leszel.Most még azt hiszed, hogy boldog lehetnél vele, de ha újra összekerülnétek már nem tudnád ugyanúgy szeretni.Mi történt ?Megcsalt?Azért kérdezem, mert sok nő ilyenkor nem tudja mi fáj jobban.A vereség, vagy a veszteség.Ezt nagyon fontos lenne letisztáznod magadban, mert ha csak a veszteség fáj, az múlni fog egy újabb pasival, viszont ha a vereség akkor sérült az egod és azon csak te magad tudsz változtatni.32/N
2009. okt. 19. 15:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy boldog? Nem latsz bele a szivebe, lelkebe. Hidd el hogy az egy kep, amit kivulrol latsz valakirol, de teljesen mas lehet belulrol.

Kifele mutathat valaki boldogsagot, holott belulrol csupa laz es remulet.

Probalj meg arra gondolni, hogy miert jo, hogy igy alakult az eleted. Probalj meg a jora gondolni. Annak orulj, hogy nem maradtal egyedul 1 vagy 2 vagy 3 gyerekkel. Hidd el iszonyat nehez lenne!!!

2009. okt. 19. 15:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, mégis fáj, és dühit.
2009. okt. 19. 16:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Gondolja arra, hogy a gyűlöleted, a bosszúvágyad egyrészt kicsinyes, nem túl "elegáns", kisstílű dolog, de ami a legfontosabb, neki semmit nem árt, kizárólag magadnak okozol vele fájdalmat.

Tudod, teljesen normális, átlagos reakció a bosszúvágy, irigység, utálat, Te viszont legyél annyira büszke, okos, hogy ne engedj ezeknek az érzéseknek, mert ezek olyan tulajdonságok, amik nem igazán nemesítik a lelket, csak pusztítják.

2009. okt. 19. 20:10
 10/16 anonim ***** válasza:
32/f Hasonló cipöben járok, megcsalt a feleségem, ennek 2éve, mármint hogy kiderült. És 2éve olyan gyülölet és düh van bennem mint gondolom benned. Hiába a rengeteg jótanács biztató szó,képtelen vagyok tullépni a dolgon, csak az agyalás a miértek keresése. Sajnállak! Én tudom mit érzel.
2009. okt. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!