Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom "szánalomból" lefeküdt a főnökúrral (akit nagyon el fogok verni) állítólag megbánta, nem tudok lépni, mert nincs hová mennem, övé a lakás. Mit tennétek?
Az ilyen nő azt érdemelné hogy telibeszard képét, meg tyukbelet tömködj a szájába amit utánna lepisálsz aztán kitöröld a fejével a segged és szétlököd a neten!!
A lehető legmegalázóbb módon adta elő a dolgot, kb uyganezt érdemli cserébe..
Ennél még az is jobb ha annyit mond hoyg be voltam indulva nagyon és nem voltál ott és nem bírtam magammal..
Szerintem is hazudik, de csak az indítékaiban. Az, hogy lefeküdtek, az tény.
Nagyon bennemaradt pár pofon a kezemben és nagyon sz@arul érzem magam nélküle.
Lehet, hogy jobb így!
Ne csicskulj már be öreg. Szánalomból itt senki sem fekszik le senkivel. Valami indíték (előléptetés, esetleg valami mást, tuti volt), a többi csak mese. Nem a főnököt kell megütni, hanem a nődet elhagyni ezek után, ne legyél papucs.
Valószínűleg azért mondta el (kicsit módosítva, de azért a lényeged tudod), mert nem tud elszámolni a lelkiismeretével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!