Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom "szánalomból" lefeküdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom "szánalomból" lefeküdt a főnökúrral (akit nagyon el fogok verni) állítólag megbánta, nem tudok lépni, mert nincs hová mennem, övé a lakás. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 20:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
itt a pont!!!! Egy megcsalás nem megcsalás , vagy mi a szösz!? De. És főleg ilyen "áttetsző" dumával, hogy "szánalomból"..
2009. okt. 15. 21:32
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem verekedni mentél?! Mesélj már, mire jutottál?
2009. okt. 15. 21:32
 23/39 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, próbálom feldolgozni a válaszaitokat!

Néhány dolgot még hagy írjak:

-nem kamu a kérdés, mint írta egyik kedves válaszoló, hanem kőkeményen szívenütött ez a dolog, nem tudok mit kezdeni az egész helyzettel, nyilván ezért kérdeztelek Benneteket!

-Igazság az, hogy benne van a kezemben néhány pofon, de nem tudom ki érdemelné meg jobban, és természetesen felesleges problémákat sem akarok

-nagyon szeretem a páromat, nem vagyunk házasok, csak terveztük, de hogy ezután mi lesz, azt igazán nem tudom.

-nem lebukott, hanem elmondta!!!

2009. okt. 15. 22:00
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát az jó ha már elmondja mindenesetre vigyázz nehogy aids-es legyél a fönők után:P na jó csak vicceltem ha szereted akkor játszd el mintha nem érdekelne téged a csaj többé és nehogy te menj oda kncsorogni hanem ő menejn oda hozzá bocsánatot kérni még1x és nem szánalomból ne verekedj csak legyél szomorú és a nőt se verd hanem mondd neki,h erre nem számítotál és költözz a haverodhoz,ha 7-és 10 napo belül kerse fel akkor vagy nyerő ha hamrabb az megint csak szánalom ha meg később vagy soha akkor vmi érdek dolog vvan a háttérben vagy nem i szeret.. pár nap eltérérs belefér..Hajrá!
2009. okt. 15. 22:12
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el nőt. Vagyis felejtsen el téged ez a nő! Elmégy albérletbe. Miért mondta el? Neked is szánalomból?
2009. okt. 15. 22:14
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz már!!!

Ilyen NINCS, hogy valakivel szánalomból fekszem le!

Egy nő SOHA nem fekszik le olyan pasival, aki szánni való...

De abba is gondolj bele : ez a nő még ki mindenkit fog "megszánni"???... :-[

A postást?... A hentest?... Az újságkihordót?... A villanyszerelőt?... A kéményseprőt?... A pincérfiút?... A sarki rendőrt?... A kukázó hajléktalant?... A gyereketek tanárbácsiját?... A te nagyapádat?... (Végülis annyi sajnálatra méltó ember van a Földön!)

Amúgy meg az is elég szánalmas, ha valaki a problémáit pofonokkal akarja megoldani!

Simán dobd a csajt: egyszerűen nem méltó hozzád, fogadd el, hogy ő ilyen "mindenkivel-ágybabújós" típus, keress magadnak egy normális nőt!

Ha meg a lakása miatt megbocsájtod neki ezt az ügyet("mert nincs hová menned"), akkor magadra vess, ne csodálkozz, ha majd mindenki rajtad röhög, hogy olyan csajjal élsz, aki "mindenkit megsajnál"... :-P

2009. okt. 15. 22:43
 27/39 anonim ***** válasza:
85%

Apám hogy te mekkora pacsker vagy a nőd meg egy ORDAS :D

Szted ki van most a helyeden hogy te nem vagy otthon??

Tutti a kis félénk főnökúrral lovagolnak az ágyban! :D

2009. okt. 15. 22:45
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Szanalombol majd te is kapsz egy kis nemibajt...
2009. okt. 15. 22:46
 29/39 anonim ***** válasza:
24%

Én a helyedben hazamennék mintha megbocsátottam volna..Aztán egy rafkós trükkel kibilincselném az ágyhoz a nőt, aztán hívnám a haverokat is utoljára jól megbazsnám meg végigkurná az összes haver aztán agyon vissza aláznám szexuálisan, lehugyoznám, a képébeszarnék, lehánynám meg ilyenek mindezt levideóznám aztán elküldenéma fönökurnak digitálisan kitakarva belőle magamat hoyg ne tudja felhasználni....

Egészségére a jövöben az úgy nöjéhez!!

2009. okt. 15. 22:50
 30/39 anonim ***** válasza:
90%
Nézd, én biztos nem maradnék vele. Ha egyszer megtette megteszi többször is.....
2009. okt. 15. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!