Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom "szánalomból" lefeküdt a főnökúrral (akit nagyon el fogok verni) állítólag megbánta, nem tudok lépni, mert nincs hová mennem, övé a lakás. Mit tennétek?
Itt vagyok, próbálom feldolgozni a válaszaitokat!
Néhány dolgot még hagy írjak:
-nem kamu a kérdés, mint írta egyik kedves válaszoló, hanem kőkeményen szívenütött ez a dolog, nem tudok mit kezdeni az egész helyzettel, nyilván ezért kérdeztelek Benneteket!
-Igazság az, hogy benne van a kezemben néhány pofon, de nem tudom ki érdemelné meg jobban, és természetesen felesleges problémákat sem akarok
-nagyon szeretem a páromat, nem vagyunk házasok, csak terveztük, de hogy ezután mi lesz, azt igazán nem tudom.
-nem lebukott, hanem elmondta!!!
Gondolkozz már!!!
Ilyen NINCS, hogy valakivel szánalomból fekszem le!
Egy nő SOHA nem fekszik le olyan pasival, aki szánni való...
De abba is gondolj bele : ez a nő még ki mindenkit fog "megszánni"???... :-[
A postást?... A hentest?... Az újságkihordót?... A villanyszerelőt?... A kéményseprőt?... A pincérfiút?... A sarki rendőrt?... A kukázó hajléktalant?... A gyereketek tanárbácsiját?... A te nagyapádat?... (Végülis annyi sajnálatra méltó ember van a Földön!)
Amúgy meg az is elég szánalmas, ha valaki a problémáit pofonokkal akarja megoldani!
Simán dobd a csajt: egyszerűen nem méltó hozzád, fogadd el, hogy ő ilyen "mindenkivel-ágybabújós" típus, keress magadnak egy normális nőt!
Ha meg a lakása miatt megbocsájtod neki ezt az ügyet("mert nincs hová menned"), akkor magadra vess, ne csodálkozz, ha majd mindenki rajtad röhög, hogy olyan csajjal élsz, aki "mindenkit megsajnál"... :-P
Apám hogy te mekkora pacsker vagy a nőd meg egy ORDAS :D
Szted ki van most a helyeden hogy te nem vagy otthon??
Tutti a kis félénk főnökúrral lovagolnak az ágyban! :D
Én a helyedben hazamennék mintha megbocsátottam volna..Aztán egy rafkós trükkel kibilincselném az ágyhoz a nőt, aztán hívnám a haverokat is utoljára jól megbazsnám meg végigkurná az összes haver aztán agyon vissza aláznám szexuálisan, lehugyoznám, a képébeszarnék, lehánynám meg ilyenek mindezt levideóznám aztán elküldenéma fönökurnak digitálisan kitakarva belőle magamat hoyg ne tudja felhasználni....
Egészségére a jövöben az úgy nöjéhez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!