Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? .

Figyelt kérdés
Az anyukám megcsalta az apukámat és ezért elváltak. De engem az anyukámhoz utaltak. És a pasija azt hisz hogy helyettesíthetí az apukámat , és folyton megver ha valami nem tetszik neki. És én vissza szeretnék kerülni az apukámhoz... MIT CSINÁLJAK???

2013. júl. 1. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Apukáddal beszéltél már erről?

Anyukád hogy áll hozzá, hogy megver téged a barátja?

Hány éves vagy?

2013. júl. 1. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Ugy tudom 11 eves kor felett kikerik a gyermek velemenyet.
2013. júl. 1. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
10 éves kor felet dönthet a gyermek hova szeretne kerüli apuka vagy anyuka. Meg ver? Ez elég nagy baj anyukádnak ezt nem szabadna egy percig se engednie!!! Beszélj apukáddal! Vagy a rokonságból egy olyan családtaggal aki segít megértő és mert közbe lépni.
2013. júl. 1. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:

1., Beszélj erről apukáddal

2., Együtt menjetek el a rendőrségre és jelentsétek fel

3., Együtt menjetek el a gyámügyre, ott mesélj el mindent és kérd, hogy helyezzenek ideiglenesen apukádhoz

4., Tovább majd a felnőttek intézik

2013. júl. 1. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Szépen írj a rendőrségnek egy levelet és jelentsd fel a mostohaapád kiskorú veszélyeztetéséért.
2013. júl. 2. 08:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha még gyerek vagy, ijesztő lehet rendőrségre menni.

Amit tehetsz:

- elmondod apukádnak, hogy anyukád barátja bántalmaz

- apukáddal együtt elmentek egy családsegítő helyre (apukád tudni fogja), ahol szóltok, hogy neked ez így nem jó és szeretnél apukádhoz visszamenni

- innentől már nincs más, csak várni, hogy apukád elintézze, hogy te biztonságba és szeretetben felnevelkedj.

Apukád magához tudna venni? Beszéltél már vele erről?

2013. júl. 2. 10:10
 7/8 A kérdező kommentje:
sajnos még csak 9 éves vagyok és az hogy ver a mostoha apám azt úúgy értem hogy azthiszi hogy helyetesitheti az igazi apukámat pedig nem helytesítheti! És Minden apróságér megver ha úgy gondolja
2013. júl. 4. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyelj rám nagyon:

Az, hogy 9 éves vagy nem jogosít fel senkit - sem az igazi sem a "pót" apukádat arra, hogy VERJEN! Vili?

Menj el apukádhoz amint lehet és mondj el neki MINDENT! Ő tudni fogja mit kell tenni!

2013. júl. 4. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!