Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem alkoholista, szeretnék töle elválni. Hét éve nem dolgozik, én tartom el! Közös gyerekünk nincs, viszont neki az elsö házasságából van egy gyereke?
Figyelt kérdés
A vagyonunk nagy részéért én dolgoztam meg, mivel ö vagy gyerektartást fizetett, vagy nem dolgozott, vagy ivott! Mit tegyek,hogy a vagyon nagyobb részét nekem itéljék?2013. jún. 30. 18:00
11/19 anonim válasza:
Mondjuk elég érdekes ha ezt egy férfi írná ki mindenki szidná, hogy kiakarja semmizni a nőt. Meg hogy vagyonközösség stb, de ha nő teszi az senkit sem zavar. Tipikus gyik válaszok.
12/19 anonim válasza:
Ha van pénzetek, vedd fel, ne tartsd bankszámlán.
13/19 anonim válasza:
A keresett pénz közös! A bankszámlán lévő is közös!
14/19 anonim válasza:
Az eddig szerzett vagyok fele-fele alapon osztozik.
Holnap add be a válást, és kidobod, ennyi.
15/19 anonim válasza:
Csak akkor dobhatja ki ha biztosít neki lakást.
16/19 anonim válasza:
Kezdd el szépen kimenteni a vagyont. Vegyél fel kölcsönt, irasd alá vele a papírokat amikor részeg, és tedd egy külön számlára amiről nem tud, akár a szüleid nevére, vagy méginkább tartsd kp.-ben, de ne otthon. Ne fizesd a rezsit, azt is spájzold el. Az adósság ugyanis közös lesz, és majd ha kikapcsolják a villanyt, akkor ő fog elmenekülni, te pedig a spóroltpénzedből visszakapcsoltatod. Pár hónap nehéz lesz, de elég sokat átmenthetsz így. Tudom szemétség, de a jog és az igazságosság nem mindíg jelenti ugyanazt.
17/19 anonim válasza:
Az is szemétség, hogy valaki hűséget fogad majd megcsalja a szesszel...
18/19 anonim válasza:
Amúgy ez jó ötletnek tűnik de nem vagyok olyan biztos benne hogy működik.
De jobbat nem tudok.
19/19 harleynagyi válasza:
felezd meg a vayonod es lepj ki a rossz hazassagbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!