Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhaborito nemelyik "anyuka". Hogy gondoljak azt ha ok nem visznek semmit a hazassagba, megis mi jogon kovetelnek utana mindent? Azert mert szultek? Az nem jogositja fel oket szerintem.
veregesd meg a vállad hogy te menyire szuper vagy a többiekkel meg nem kell foglalkozz. Nem vagy Teréz anya, hogy minden elvált apa mellett ott állj, ha meg így érzed hozz nekik egy segélyalapot.
Nőben is pont ugyanannyi undorító van mint férfiban.
de nem rajtad múlik...
minden eset más, szerintem nem kéne ezzel foglalkoznod hogy más elvált pár mit hogyan csinál. Örülj neki hogy a te életed rendben van és kész.
Sajnos a kérdezőnek nagyon igaza van, tipikus szituáció ez a mai világban, és sajnos a kívétel a kisebbség.
Saját magam is megtapasztaltam mindezt. Már a házasság előtt volt kocsim, lakásom, a feleségemnek semmije. A váláskor kb. kétszerannyit fizettem ki neki, mint amennyit egész életében keresett, miközben a fizetését magára költötte, csak mert közben eladtam a lakást és építettem egy házat, persze az én munkámból, de mivel házasok voltunk ez ugye feleződik. Amikor aztán kezdett rosszabbul menni a cégem, már nem volt elég neki semmi. Kitalálta, hogy kifoszt, kicsinál és kirak a házamból. Összeállt egy maffiózó taxissal, akivel kieszelték, hogy én verem őt. A hatóságok meg hittek neki, mert ő a nő. Persze a bíróságon három év feljelentgetés meg pereskedés után ejtették a vádat és bebizonyosodott, hogy csak ő találta ki az egészet, de ezalatt, hogy mit éltem át, nem kívánom senkinek. Nem hagytam magam, ez volt a bűnöm. Mivel csak három lakás árát kapott, nem vihette a házat, ami nagyrészt a különvagyonomból épült, még ma is folyamatosan feljelentget, perel, és persze ellenem neveli a gyerekeket, akiket persze úgy nevel, mintha azok a saját tulajdonú tárgyai lennének. Lételeme a békétlenség, amihez van egy feminista ügyvédje, akinek mivel nincs munkája, belőle él. A pereket persze sorra nyerem, de rengeteg energiám megy el rá, és én már hiába szeretnék békét, nem adatik meg. Ő persze egyszer sem gondolkodott el rajta, hogy anyagilag mennyit tett bele a házasságba és mit vett ki belőle, és akkor még nem is beszélve arról, hogy mekkora előnyhöz jutott az életben a nevem miatt, amit persze nem akar levenni, bármennyire is utál.
Úgyhogy most megmaradt a házam, meg az öreg autóm, de nincs komoly jövedelmem hozzá, a farokméretemet meg nem írom le. A nőkben pedig nem igazán tudok bízni, bár nem tudom, hogy mit hoz még a jövő.
Igazából kiírtál egy kérdést, hogy te mennyire jó fej vagy...
Utolsó válaszadó (elvált ffi):
azért nem minden nő ilyen ahogy nem minden pasi sem olyan. Előbb utóbb megtalálod a méltó párod, csak előtte pihend ki magad. Remélem a gyerekek azért majd idővel rájönnek mi a helyzet.
"olyan sokan elfelejtik hogy a hazimunka meg a gyerekneveles is munka. ha massal akarod elvegeztetni (bejarono, babysitter) eleg jo penzt ki lehetne fizetni erte. de ha anyuka csinalja, akkor semmit nem er? SENKIT nem szabad kisemmizni, nem csak a ferfit."
Nálunk például a házimunkából gyereknevelésből pont ugyan annyira kivesszük mindketten a részünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!