Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti támogatnátok azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti támogatnátok azt, hogy a válásokat elbírálják és ne lehessen mindenféle nevetséges indokkal elválni?

Figyelt kérdés
A cél az lenne, hogy az emberek meggondolják a házasságot, újra tekintélye és súlya legyen.
2013. jún. 24. 18:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A férjemet elváltként ismertem meg. Egy-két hete randiztunk, amikor be kellett ugrania a lányáért, így összefutottam az exfeleséggel. Csupa bűbáj, közvetlen, stb.

Kérdeztem is utána a férjemet, hogy miért váltak el? Tök normális a csaj.

Mondta, hogy igen, ez az egyik személyisége, ne akarjam a másikat megismerni.

Sajnos meg kellett nem egyszer jött át az éjszaka közepén a lánya, hogy az anyja kidobta - majd amikor hívta, nem kihangosítva is messziről hallottuk az artikulátlan ordibálását.

Első látásra bárki lehet jó fej (vagy akár bunkó, mert épp rossz pillanata van) és derülhet ki, hogy teljesen az ellentéte.

2013. jún. 24. 19:24
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Igen, többek között azért, mert sokan azért válnak csak el, hogy segélyhez és miegymáshoz jussanak...
2013. jún. 24. 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert a nevetséges indok nem mindenkinek az... Na meg az én volt férjemtől (bár ő nem bántalmazott csak egyszerűen nem lehetett vele együtt élni) mindenki el van ájulva milyen kedves, aranyos, drága ember. Aha, jó a marketingje. Aki jobban megismeri és nem csak felületesen, az mind ki van rá akadva, volt hogy a barátai nekem panaszkodtak mekkora egy k.csög.

Na meg nem hirtelen felindulásból, egy veszekedés után szoktak szaladni válni, hanem nagyon is jó okból.

2013. jún. 24. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez marhaság, indok sem kell a váláshoz.
2013. jún. 24. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A házasságot is engedélyhez kötnéd?

Kikérném magamnak, ha valaki más akarná eldönteni, kivel kell élnem, és kivel nem. Senkinek semmi köze hozzá, legfőképp az államnak nincs!

2013. jún. 24. 21:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatnám. Ha két ember nem tud, nem akar együtt élni akkor senki ne akarjon ebbe bele szólni. Ez az ő döntésük, és nehogy már egy bíró döntse el, hogy ki kivel éjen együtt. Nincs olyan, hogy nevetséges indok. Lehet valami az egyik embernek vicc, a másiknak pedig véresen komoly!
2013. jún. 24. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A nevetséges indokok háterében több éves akna munka van, te kivülről nem láthatod hol van az akna a sok mocsok alatt de ha rálépnek az ember életbe kerülhet.

Sok apró tüske, érzelmi zsarolás, lelki terrol ezt nem lehet bíroságon bizonyitani de elég pár pohár és felszinre tör és az ilyen alakalmakor a véletlenül elöl maradt konyhakés az egyik félben köthet ki. Pont az a baj hogy sok pár anyagi okok vagy társadalmi nyomás miatt nem tud szabadulni a helyzetből és a kitörő háborunak vesztesi lesznek álltalában a fizikailag gyengébb nő vagy a gyenge gyerekek az áldozatok.

2013. jún. 24. 21:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Még sosem láttam nevetséges okból váló embereket, így a kérdésed értelmetlen.
2013. jún. 25. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk másokhoz képest igencsak nevetséges indok ami miatt válni fogunk:D

És mivel a férjem már eldöntötte, és ő menni akar a párterápia se segítene. Én meg hagyom. Mert csak egy nyitott házasság az egész és nincs értelme. Pl itthon kaparom a falat de nem visz rá a lélek, hogy hancurpajtit szerezzek, a férjem meg éli a világát... Inkább szabadon akkor.

Okok: szülés utáni depi, ami 4éve volt, és kicsit lepukkadtam, hogy két gyerek kiveszi az erőmet, és nem sok időm volt rá, azóta meg nem kéri már a társaságom, hogy én kisadagokat főzök, és nem azt amit ő 100%ban szeret. Pont elég, neki, hogy elhidegülhessen.

2013. jún. 25. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A váláshoz éppen elég indok, ha az egyik fél nem boldog. Az már részletkérdés, hogy mi miatt nem az...
2013. júl. 13. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!