Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagyonmegosztáshoz mindenféle képpen kell ugyvéd?
Ha meg tudtod egyezni akkor nem kell.
Én megtudtam egyezni a volt férjemmel,így mi ügyvéd nélkül mindent megoldottunk.Eladtuk a közös házunkat,és elfeleztük az összeget.Az ingó vagyont is két felé osztottuk,Vita nem nagyon volt.Nekem kellett ez,neki az,és mindenki azt kapta ami kellett neki.
A nővérem nem tudott megegyezni a férjével,és bár 3 éve elváltak a vagyoni per még mindig zajlik..Nekik van ügyvédjük is.
ma 20:12 vagyok
A ház eladásánál volt ügyvéd,de nem nekünk,hanem annak aki megvette a házunkat.Mindig az hoz ügyvédet aki épp veszi a házat.Mi csak meghirdettük,hogy eladó a kertes házunk,és pár érdeklődő után ,jött az illető hölgy aki úgy döntött megveszi.Ő fogadott ügyvédet,és az ügyvédje előtt lett kifizetve nekünk a ház,és mi ott írtuk alá a szerződést a házvételről.
7es vagyok.
Nem tudom miért kellett lepontozni :S
Fogalmam sincs miért nem hasznos ez a válasz.
De oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!