Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha kiderülne h megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne h megcsal a párod vele maradnál?

Figyelt kérdés

ha olyan dolgokat olvasnál,h még mindig az exet szereti,beléd nem szerelmes,de rendesnek meg aranyosnak tart,és 4 hónap után is ugy van vele h a szerelem majd jön.ha csak azért lenne veled,mert tartozik neked,meg az anyja téged jobban szeret mint az exet,meg el tudsz intézni vmit a testvérének.

És ha ő azt mondaná h ezt csak ugy irta nem gondolta komolyan,elhinnéd?

2009. okt. 13. 12:31
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
56%
velem maradt...
2009. okt. 16. 14:47
 32/38 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nálad is volt hasonló helyzet vagy mi? Mi történt? Le irnád?

Én adtam neki egy esélyt,és kértem ha nem szeretne belém év végéig akkor ne pazaroljuk egymás idejét. Nekem is fontos h szeressenek,ne csak én

2009. okt. 16. 23:23
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagy Te? Házicseléd? Legyen benned egy kis büszkeség, mert csak kihasznál. Ez olyan, mint a Mókus őrs, mert van a párod, Te, az ex, meg a barátnő, nem sok ez egy kapcsolatban? Meg milyen alapon beszél ki a "kedvesed" a volt párjának, meg annak a barátnőjének, ráadásul még leveleznek is veled. Felelőtlen a pasas, mert úgy kezdett egy új kapcsolatba, hogy nem zárta le az előzőt. Ke kell rúgnod, mert ez csak rosszabb lesz. Nálad eszik, alszik, az igazi örömöket meg máshol keresi. Légy büszke, és ne hagyd magad kihasználni.
2009. okt. 17. 08:32
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Az előzővel értek egyet! Szenvedni fogsz miatta, hogy elhagyod, de később se lesz könnyebb amikor kiderül megint, hogy megcsal! Persze nagyon nehéz, de találsz egy olyan pasast majd aki tényleg szeret, és nem ezekért van veled... meg azért hogy várja, hogy megszeressen...:s

és még esélyt is adol neki... de Te tudod! Ki lehet még heverni, és más pasit találni!

2009. okt. 17. 10:10
 35/38 anonim ***** válasza:
jó nagy veréb vagy már ne is haragudj.meg is érdemled a sorsod.eltüröd h megcsaljon,meg kibeszéljen,meg megalázzon,utána meg itt panaszkodsz?meg tanácsot kérj h mit csinálj?ha lenne egy csepp eszed akkor már otthagytad volna amikor ezekre a dolgokra fény derült.meg is érdemled.legyélmcsak egy kedves cselédlány az életében.de a boldogságot továbbra is máshol fogja keresni,mert bebizonyítottad neki h veled ezt meg lehet csinálni.gratula.hányok az ilyen nőktöl akik egy f@szért mindent eltűrnek?aranyból van a f@sza v mi van?rá vagy szorulva?gondolkozzál már el magadon.sok boldogságot ehhez a minta pasihoz.
2009. okt. 17. 22:52
 36/38 A kérdező kommentje:

most csináltam 2. szor tesztet... :S ugy néz i terhes vagyok :S most aztán nem tudom mi legyen... Ha

nem szeret nem akarom h egy baba miatt nellém láncolva... :S

2009. okt. 18. 03:51
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Na, ha együtt maradtok gyerekestől ilyen indulással simán megmerem kockáztatni, hogy a végén, ha beüt a krach te leszel a szar, amiért a nyakába akaszkodtál, mikor ő nem is szeretett és majd mindenki őt fogja sajnálni.
2009. okt. 18. 19:05
 38/38 anonim ***** válasza:
na most kezd kamu szaga lenni a kérdésnek.idejött a kérdező,beírt egy kamu kérdést,hogy felborzolja a kedéjeket,aztán mikor látta h ez sikerült is,akkor rátett még egy lapáttal a hatás kedvéért.nincs más elfoglaltságod csicska lány?ha meg nem kamu a kérdés,amit kétlek,akkor meg edd meg amit főztél,megérdemled a sorsodat.
2009. okt. 19. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!