Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne h megcsal a párod vele maradnál?
ha olyan dolgokat olvasnál,h még mindig az exet szereti,beléd nem szerelmes,de rendesnek meg aranyosnak tart,és 4 hónap után is ugy van vele h a szerelem majd jön.ha csak azért lenne veled,mert tartozik neked,meg az anyja téged jobban szeret mint az exet,meg el tudsz intézni vmit a testvérének.
És ha ő azt mondaná h ezt csak ugy irta nem gondolta komolyan,elhinnéd?
Ez csak 4 hónap... ha az elején ilyenek derülnek ki mi lesz a végén? Azt hogy a harmadik személy mit írt, hagyd figyelmen kívül, nem ismered, nem tudhatod, hogy igaz-e az amit mond, vagy csak kavarni akar.
Az érveidet támaszd alá azzal amit a párodnál találtál, illetve azzal amit ő mondott. Szerintem az hogy beismerte egyszer lefeküdt vele, ergó megcsalt, bőven elég ahhoz hogy minden további nélkül kipenderítsd. 4 hónap, nem idő, én ezt tenném. 4 év után már lehet meggondolnám :)
azzal védekezett h azért feküldtek le mert 3 évet voltak együtt,és még nincs teljesen tul rajta. A ex barátnő irt nekem egy levelet amiben elnézést kért azért ha bonyodalmat okozott kettőnk közt,meg ő nem akart rosszat,csak elhitte amit a barátom mondott neki.( Ő állítólag hitegette h ki fognak békülni,csak még ki kell találnia hogyan szakítson velem ugy h ne bántson meg nagyon. )És mindent ugy felkavart benne a barátom,összezavarta az érzelmeit,de ettől függetlenül sok boldogságot kivánt,és megigérte h többet még csak köszönni se fog a barátomnak. És irtah ha ármánykodni akart volna azt nem 3 hónap után tette volna meg. irta még azt is h nagyon rosszul érezte magát ettől a helyzetből az elmult egy hónapban,meg h ő már az első alkalom után mondta a barátomnak h mondja meg nekem gondok vannak a kapcsolatunkba,és se velem se vele ne találkozzon egy darabig,,hátha el tudja mit akar.
A levelek amit találtam valahol alátámasztják amit mond a barátom h csak ugy irta. Azt elhiszem h elgondolkodott rajta h mi lenne ha kibékülne az exel,de hát engem választott valamiért
Én is majdnem ugyanebben a cipőben járok,de nálunk kissé bonyolultabb a dolog,15 éve vagyunk együtt van két gyönyörű gyerekünk,és eddig még soha nem csalt meg.az utóbbi három évben meggyengült a kapcsolat és nem aludtunk együtt.persze néha azért át jöttem hozzá.nem csak rajtam múlt a különalvás de szerinte én vagyok a hibás.kb 1 hónapja néha elmegy itthonról,amikor megtudtam hol van,akkor azt mondta csak beszélgetnek.tegnap este vártam de késett ezért felhivtam telefonon,hogy hol van,és azt mondta 10 perc és itthon van.elmentem a csajhoz és vártam a lépcsőházban amikor kinyitották az ajtót csókolóztak és én végignéztem.megrázó élmény volt.amikor haza értünk szörnyű patáliát csináltam és az volt a válasza ha szeretem és megakarom tartani akkor legyek kedvesebb és legyen ugy minden mint régen,de egyenlőre jó igy neki.
szeretem és próbálom visszaszerezni magamnak,de nagyon nehéz.azért irtam le neked ezeket mert nem vagy egyedül a problémáddal és csak te tudod eldönteni,hogy akarsz e velemaradni vagy nem.ha igen akkor sok kitartást és lelkierőt kivánok neked!
Hagyd ott a fenébe, mondom nekem is ugyanezeket mondta! Szerinted elmondta a csajának? Azért van még vele, mert nekem nem kellett és tisztességtelennek is tartottam, amit csinál! Ilyeneket is mondott ő is, hogy csak azt nem tudja, hogy küldje el stb. Persze, nem akart két szék közül a pad alá esni, aztán kényelmesnek ott voltál te.
Különben sem írogatnak ilyeneket, pont egy nőnek, csak úgy.
De ha már így mentegeted, akkor tudod mit maradj vele, aztán legyél boldog egy pasival, aki rögtön az elején félrekefél, hazudik neked, nem is szerelmes beléd, csak épp vagy, aztán annyira málnafszú, hogy ki sem tudott találni semmit, hogy elküldjön. Illetve biztos ki tudott volna, de hát lyukad is van, kedves is vagy vele, minek küldjön el addig, amíg a jobb nem biztos? Ha meg ló nincs szamár is jó.
Ha erről nem tudsz érthető, hogy vele vagy, de olyan nő, akinek van bármi tartása, az elküldi a francba az ilyen szarjankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!