Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek, ha kiderülne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne az ex párodról, hogy szereti a saját nemét?

Figyelt kérdés
Engem sokkolt a hír, különváltunk, van gyerekünk, még friss a dolog, de mivel már külön vagyunk, így elmondták, hogy bizony róla mindenki tudta szinte, csak én nem. Sokat iszik, olyan körökben mozog ahol vannak ilyenek is. Neki nem mondtam.
2011. aug. 15. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Piszokul elveretném...Komolyan mondom. És nem tudom,hogy lenne gusztusom rábízni a gyerekemet..Pfejj
2011. aug. 15. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elveretni? te se vagy ép..

Természetesen nagyon meglepődnék, nem örülnék neki (egyik exemről se tudok ilyet elképzelni). De nem tennék semmi ilyesmit. Biztosan megkérném, hogy mondja el, mi a helyzet.

2011. aug. 15. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
semmit..míg a gyerekért mindent megtesz.
2011. aug. 15. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Bocsika,de miután más farát tossza és aztán velem is csinálja szerintem nincs mit lecsücsülni és megbeszélni.Itt nincs miről beszélni.Bocs az offért kérdező.
2011. aug. 15. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

"Bocsika,de miután más farát tossza és aztán velem is csinálja szerintem nincs mit lecsücsülni és megbeszélni.Itt nincs miről beszélni."

Én abszolút egyetértek... Kitudja, mi mindent kaphatott el a kérdező... Én mindenképp elmennék egy kivizsgálásra, ez nem játék! Ráadásul alkoholista is... Szerintem itt semmi megbeszélnivaló nincsen.

2011. aug. 15. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is egy nemi gondozót ajánlanék, utána elbeszélgetnék a kedves exxel, hogy miért csapott be engem, és hozta a gyerekét olyan helyzetbe, hogy apa nélkül nőjön fel.
2011. aug. 15. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
"Bocsika,de miután más farát tossza és aztán velem is csinálja szerintem nincs mit lecsücsülni és megbeszélni.Itt nincs miről beszélni." - Ez így igaz! Én a gyerekemet nem engedném a közelébe, ha jó apja ha nem! Milyen példát mutatna neki? Lelkileg összeomlana az a gyermek!!!
2011. aug. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!