Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös megegyezéssel válunk. A gyermekelhelyezés az egyetlen, amiben nem értünk egyet. Hogyan oldjuk meg ezt a problémát?
Figyelt kérdés
A férjem szeretné, ha közös felügyelet lenne, azaz, 2 hét nála, 2 hét nálam. Ezzel nem is lenne baj, ha megfelelően tudna gondoskodni a gyerekekről. Szerinte ez nem probléma hiszen tökéletes apa, szerintem viszont a gyereknevelés nem merül ki a közös játékban. Én jobban örülnék, ha a gyerekek nálam lennének elhelyezve és ő akkor látná, vinné el őket amikor csak akarja, persze az ésszerűség határain belül. Ebbe viszont ő nem akar belemenni.2013. jún. 20. 17:34
11/14 anonim válasza:
Itt olvastam a gyk-an, hogy valtozott a torveny es alapbol kozos felugyelet van. Be tudna valaki linkelni ezt a torveny? Mert a google-n nem talaltam...
13/14 anonim válasza:
Mi is most váltunk el a férjemmel, közös felügyeleti joggal a gyerekre. De ez nem azt jelenti, hogy 2 hét itt, 2 hét ott.... hanem azt, hogy minden gyereket érintő kérdésben közösen hoztok döntést. Ovi beiratás, iskola beiratás, kollégium...stb. Egyik a másik nélkül nem hozhat döntést a gyerekkel kapcsolatban!!!Ez a KÖZÖS FELÜGYELETI JOG!!!! Amúgy meg kéthente hétvége az apukáé plussz minden héten 2 délután...a kétnapos ünnepek második napja és a nyári szünetben 2 hét!!!!
14/14 anonim válasza:
Igen, a közös felügyeleti jog nem egyenlő azzal, hogy az egyik fél éppen hogyan látja jónak a láthatást.
Én is az egyik szülőnél való elhelyezés mellett voksolok, még az 1 hét itt, 1 hét amott verzió is soknak tűnne, nem még 2 hét...
És apukának az úgy megfelelő lenne, ha 2 hétig nem látná a gyerekeket? Vagy a te két heted alatt is igényt tartana olykor-olykor rájuk? Vagy hogy működne ez?... Kéthetente cuccoltok a gyerekekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!