Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít ez a válás gyermekelhelyezés során?
Több kérdésem is lenne!
Első az hogy feleségem feljelentett "kiskorú veszélyeztetése" miatt,így a bíróság megítélte a 30-napos távoltartást. Gyermekeket 30-nap alatt kivette iskolából és az ország másik felébe költözött egyik napról a másikra a szeretőjéhez,kiragadva őket család sport otthon barátok stb.
Viszont a feljelentése miatt indult rendőrségi nyomozás kiderítette hogy a vád nem valósult meg,meg fogják szüntetni az eljárást,valamint a nyomozónő elmondta bizonyítékok alapján látszik hogy megszervezett volt apa csapdába csalása.
Mennyire számít ez a válás gyermekelhelyezés során?
Illetve a nyomozónőt be lehet e idézni tanúként?
Teljesen ismerős szituáció.
Ami a legfontosabb, hogy légy résen, legyél kemény és ne hagyd magad, mert ez csak a kezdet!
Igen, jól olvasod, tudom, hogy mi történik ilyenkor, magam is átéltem ugyanezt, és engem is egy volt rendőr készített fel, mert megvan a forgatókönyv. (A rendőrség alapból a nőnek hisz, mert ő nő, te meg csak férfi vagy.)
Ami a legfontosabb, hogy mindig legyen nálad diktafon, lehetőleg ne maradj egyedül vele kettesben, mert ki fog találni minden hazugságot. Ne költözz el otthonról semmiképpen se!
Ne kövesd el azt a hibát, mint én, hogy bíztam abban, hogy meg lehet beszélni. Át fog verni csak. Jelentsd fel, minden törvénytelenségért, mert azt figyelembe vehetik később. A gyerek jogtalan elvitele és a hamis vád legyen most az első kettő, az jól jön még a tárgyaláson.
Ne felejtsd el, hogy idéntől új törvény van a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban, ami szerint nem helyezik el a gyereket kapásból az anyánál, hanem a közös felügyelet az alap, kivéve ha a felek megállapodnak, vagy valamelyik fél veszélyezteti a gyereket. Nos erre ment ki nálad is a dolog.
Továbbá nem viheti el, nem változtathatja meg az iskoláját még akkor sem, ha távoltartás van ellened. Az lejár, utána jogod van a gyerekedhez. Jelentsd fel azért is, mert kivette az iskolából a hozzájárulásod nélkül.
Viszont ez nagyon kemény harc lesz, ügyvéd nélkül nem fog menni.
Ha kell segítség, írj privit.
Továbbá nem viheti el, nem változtathatja meg az iskoláját még akkor sem, ha távoltartás van ellened.
ez mi óta van így ?
"Ne felejtsd el, hogy idéntől új törvény van a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban, ami szerint nem helyezik el a gyereket kapásból az anyánál, hanem a közös felügyelet az alap"
Sorry az Offert, de valaki be tudna linkelni ezt a torvenyt? Mar kerestem, de nem talaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!