Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csak érdeklődés szinten, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak érdeklődés szinten, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék pénzéhesnek és gonosznak tűnni,de egy kicsit megelégeltem a dolgokat és érdeklődnék,hogy ti lépnétek e a helyemben,vagy várnátok,hogy talán?Az exem 300-400E forint körül keres havonta,de csak minimálbérrel van bejelentve.Én itt maradtam három gyerkőccel egyedül és mivel még Gyes-en vagyok nem tudok elmenni dolgozni.Eddig nem léptem semmit,mert ha nem is mondom,hogy összetörte magát,de segített a gyerekek apja,most viszont két hónapja együtt van egy hölggyel és a hölgy kisfiával és azóta semmi,de szó szerint semmi segítséget nem nyújt.Kéthetente elviszi csak a kislányát egy-egy napra az új kis barátnő,de múlt hónapban azért mert albérletre kellett,most kiderült ebben a hónapban meg kapott a főnökétől egy kocsit és benzinre kell a pénz,azért nem adott semmit.Nekik persze meg van mindenük és nem is sajnálom,csak eljutottam arra a szintre,hogy amit kapok pénzt a gyerekek után(GYES.CSP) el is megy a kiadásokra és tegnap már az oviból kértem maradék kenyeret,hogy tudjak nekik vacsorára adni valamit. Az exemnek ugyan mondom néha,hogy mi a helyzet és a kislány is szokta mondani,de a füle botját sem mozdítja.Ti a helyemben elmennétek bíróságra,azt kockáztatva,hogy a még úgy-ahogy jónak mondható kapcsolat emiatt megromlana? Mert akkor tuti nem vinné még ennyi időre sem el a kislányát sem.Személyes sértésnek venné,hogy én válni akarok és hivatalosan pénzt követelnék tőle.Szerintetek?Mert én már kezdem úgy érezni,hogy inkább romoljon meg köztünk a kapcsolat,de a gyermekeim érdekeit helyezem előtérbe.
2013. jún. 13. 19:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Mondom, hogy nagyon buta a kérdező! Hagyja magát az exétől kihasználni, inkább az óvodából kér száraz kenyeret, minthogy szólna a gyerekei apjának, hogy nincs mit enni.
2013. jún. 13. 19:38
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
igen utolsó tudjuk te meg annyira okos vagy hogy az őrület!
2013. jún. 13. 19:51
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Azt nem mondtam, hogy annyira okos vagyok, de szerinted az milyen anya aki inkább hagyja hogy nélkülözzenek a gyerekei csak nehogy megsértődjön a gyerekei apja?
2013. jún. 13. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
ha elolvastad ez előző válaszokat akkor láttad hogy kb 10 en leírták ugyanazt amit te! ezért mondom hogy nemkell szerencsétlen nőt bsztatni
2013. jún. 13. 20:01
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Huh, én még a vagyonából is kiforgatnám! Undorító egy fickó!
2013. jún. 13. 23:26
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem ám a férfiakat. Az én volt férjem is két gyerek után találta ki, hogy még szórakozna. Lett is kis barátnő, egy ideig nem is raktam ki, merthogy a gyerekek érdeke... jó nagy marhaság volt, mert külön szobában laktunk, nem hülyék ám a gyerekek se. Aztán kiraktam, még ő volt megsértve. Aztán azt se értette, hogy miért akarok elválni. Mondom, hogy miért ne akarnék????? Együtt élsz egy másik nővel, vége a kapcsolatunknak.

A lényeg: a gyerekek nem vesztettek semmit, a láthatás rugalmas, én is nyugodt vagyok....

Nálunk amikor kérdezgette, hogy miért akarok válni, mondtam, hogy ez az ő érdeke is. Képzelje el, hogy van pénze, a csajjal közösen felépítenek egy életet (akár lakást vesznek, akár kocsit, stb..). Aztán vele valami történik, ki visz mindent? Na nem a csaj, akivel megdolgozott érte, hanem én... vagy fel akar venni hitelt a csajjal... én vagyok a felesége, én lennék az adóstárs. De én biza nem írok alá semmit, bukja a hitelt. Egyből nem volt gond a válás...

2013. jún. 14. 00:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én gondolkodás nélkül mielőbb válnék ! Főleg a gyerekek miatt, de önmagam miatt is.

Éli az életét a nőjével, Te meg nyomorogsz a három gyereketekkel. Eszméletlen !

Az a baj, hogy minimálbérre van bejelentve, így nem fogsz sokat kapni, de az is több lesz, mint a mostani semmi.

2013. jún. 14. 07:10
 18/20 anonim ***** válasza:

akkor is elválasztanak ha ö nem akarja

szal nyugodtan ad be a kérelmet

2013. jún. 14. 08:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm mindenkinek!Ma már felhívtam a gyerekjóléti jogászát,aki segít megírni a papírokat kedden és be is tudom adni egyből.Nem voltam biztos a saját megérzéseimben,mert több kérdésnél is feljön ez témaként,hogy az a nő aki gyerektartást követel az exétől ilyen meg olyan és milyen dolog az,de ebben az esetben nekem van igazam,ha pénzt kérek tőle a gyerekekre.Köszi :)
2013. jún. 14. 10:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Ez nem volt benne a kérdésben, úgyhogy a kérdező agyát nem minősíteném. Mindenképpen el kell válni a legrövidebb időn belül, és ne hagyd, hogy minimálbér után fizessen gyerektartást. Egyezzetek meg egy korrekt összegben, ha abba nem akar belemenni, akkor én a helyedben befenyíteném egy NAV-os vagyonosodási vizsgálattal. Ha megállapítják, hogy a bevallott jövedelméből nem tudna ilyen életszínvonalon élni, bajba kerülhet. Annyi esze csak van, hogy ezt belássa és belemenjen valami megegyezésbe.
2013. jún. 14. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!