Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak érdeklődés szinten, ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék pénzéhesnek és gonosznak tűnni,de egy kicsit megelégeltem a dolgokat és érdeklődnék,hogy ti lépnétek e a helyemben,vagy várnátok,hogy talán?Az exem 300-400E forint körül keres havonta,de csak minimálbérrel van bejelentve.Én itt maradtam három gyerkőccel egyedül és mivel még Gyes-en vagyok nem tudok elmenni dolgozni.Eddig nem léptem semmit,mert ha nem is mondom,hogy összetörte magát,de segített a gyerekek apja,most viszont két hónapja együtt van egy hölggyel és a hölgy kisfiával és azóta semmi,de szó szerint semmi segítséget nem nyújt.Kéthetente elviszi csak a kislányát egy-egy napra az új kis barátnő,de múlt hónapban azért mert albérletre kellett,most kiderült ebben a hónapban meg kapott a főnökétől egy kocsit és benzinre kell a pénz,azért nem adott semmit.Nekik persze meg van mindenük és nem is sajnálom,csak eljutottam arra a szintre,hogy amit kapok pénzt a gyerekek után(GYES.CSP) el is megy a kiadásokra és tegnap már az oviból kértem maradék kenyeret,hogy tudjak nekik vacsorára adni valamit. Az exemnek ugyan mondom néha,hogy mi a helyzet és a kislány is szokta mondani,de a füle botját sem mozdítja.Ti a helyemben elmennétek bíróságra,azt kockáztatva,hogy a még úgy-ahogy jónak mondható kapcsolat emiatt megromlana? Mert akkor tuti nem vinné még ennyi időre sem el a kislányát sem.Személyes sértésnek venné,hogy én válni akarok és hivatalosan pénzt követelnék tőle.Szerintetek?Mert én már kezdem úgy érezni,hogy inkább romoljon meg köztünk a kapcsolat,de a gyermekeim érdekeit helyezem előtérbe.
Pontosan. A gyerekeid miatt törvényesen kell ezt elintézni. Ha tényleg ennyire súlyos a helyzet, hogy alig van mit ennetek, akkor meg pláne. Neki pont annyi felelőssége illet kötelessége van a gyerekekkel szemben, mint neked.
2013. jún. 13. 19:15
2/20 anonim válasza:
A kislányod maradék kenyeret eszik amit ugy kellett kérned és te azon aggódsz hogy nehogy megromoljon a kapcsolatod az apjával, aki sz@rik rátok? Erre nem találok szavakat...
2013. jún. 13. 19:16
3/20 anonim válasza:
Én a helyedben figyelmeztetném a hapsit, hogy ha így halad tovább, akkor lépéseket fogsz tenni. Fogalmazd meg világosan, hogy mit szeretnél, és ha nem történik változás, válj el.
2013. jún. 13. 19:17
4/20 anonim válasza:
Személyes sértésnek venné a válást, miközben együtt van egy csajjal????
2013. jún. 13. 19:19
5/20 anonim válasza:
Úristen, te egy nagyon buta nő vagy! Hány éves vagy? Három gyerek van, de csak egyet visz el néha-néha? Mekkorák a gyerekek? Miért nem mész vissza dolgozni? Miért nem perelsz gyerektartás megállapításáért?...stb...
2013. jún. 13. 19:22
6/20 A kérdező kommentje:
A kapcsolat megromlásával is csak a gyerekeknek ártanék,mert sajnos nagyon apásak és abba is belerokkantak,mikor legelőször lelépett egy másik nő miatt.Most legalább láthatják néha.A személyes sértést meg azért írtam,mert egyszer már fölhoztam a válást és akkor közölte,hogy ő nem akar válni,mert én vagyok a felesége és azt akarja az is maradjak,de szerintem így utólag átgondolva csak azért mondhatta,hogy ne menjen bíróság elé az ügy és ne kelljen fizetnie a gyerekek után. De akkor minél hamarabb elkezdem intézni a papírokat,mert ez így tényleg nem mehet tovább.Köszönöm a hozzászólásokat és válaszokat!
2013. jún. 13. 19:26
7/20 anonim válasza:
Magasrol letojnam a szemelyes sertodeset, ha a gyerekeim szinte eheznek es ugy kell nekik maradekot kumyeralnom mikozben a draga ex mas kolket eltartja!!!
2013. jún. 13. 19:31
8/20 anonim válasza:
Törvényes úton kell érvényesíteni a gyerekek jogait, és kérni a gyerek tartást. Nem miattad miattuk. Ha magától nem látta be hogy segít ha már a gyerekeiről van szó, akkor téged mit érdekel hogy jó legyen a kapcsolat. Nem ilyen nincs ami jár az jár. Ne a volt férjed érdekeit nézd, nem ő számít hanem a gyerekek.
2013. jún. 13. 19:33
9/20 anonim válasza:
A férjed más nővel él együtt, a gyerekek után nem fizet, és személyes sértésnek venné a válást?
Nos, akkor én megsérteném!
Ha a gyerekeid érdekét helyeznéd előtérbe, akkor elválnál.
És miért csak a kislányt viszi? Oké, gyesen vagy, a 3. gyerek nyilván túl kicsi ahhoz, hogy elvigye, de mi van a harmadikkal? Vagy annak nem ő a papája?
Érdekes, ez a "ne romoljon meg a kapcsolat" indoklás is. Már rég megromlott, hiszen másik nővel él a férjed!
A férjed azért nem akar válni, mert neki így a legelőnyösebb. Neked viszont nem, és a gyerekeknek sem!
2013. jún. 13. 19:37
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm úgy lesz!Jövő héten első dolgom lesz leadni a papírokat és elindítani a keresetet!Még egyszer köszönöm mindenkinek !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!