Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek az egy jó ok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az egy jó ok a válásra, hogy a férjem nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Mielőtt még megkérdeznétek, az esküvő előtt még úgy volt, hogy ő is akar. 2 éve házasodtunk össze, de azóta sem akar babát. Anyagi helyzetünk rendezett, jöhetne a baba, nem is egy. Gondoltam, megmondom a férjemnek, hogy ha nem akar babát, akkor váljunk el, ő élheti tovább az agglegény életét, én meg keresek olyan embert, aki szintén nagy csaláot szeretne.
2013. jún. 11. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az alapvető céljaitok ennyire nem egyezik, igen, ez ok rá...
2013. jún. 11. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
fontos, hogy miért/mitől gondolta meg magát. beszéljétek meg rendesen, nem kell rögtön válni!
2013. jún. 11. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te szeretnél és neked így teljes az életed, ha ezt lefixáltátok házasság előtt, hogy szeretnétek, most viszont nem akar, akkor válj el. Sem neked sem neki nem lesz így teljes az élete. Ne terheld le a gyerekkel ha nem akarja, mert csak szenvedtek majd egymás mellett. Kérdezd meg miért nem akarja illetve akkor miért mondta azt, hogy szeretne.
2013. jún. 11. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Magyarországon a váláshoz nem kell ok...

Válni akarsz válsz.

Nekem ok enne amúgy a válásra ez, mármint magam felé...

2013. jún. 11. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha mindent megtettél, hogy megtudd, hogy mitől változott meg a véleménye, és végképp zsákutca, akkor egyetértek veled.

A gyerekvállalás a házasság legeslegfontosabb kérdése, ebben egyet KELL érteni, különben nagy baj van...viszont nem lehet erőltetni, így akkor lépned kell sajnos...

Sok sikert!

2013. jún. 11. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdemes megbeszélni miért nem szeretne.

Ha végképp elutasítja, akkor igen, elválnék, mert nem ő lenne életem párja.

A rábeszéléssel viszont óvatosan!!! Ha valójában nem akar gyereket és csak zsarolással, fenyegetéssel veszed rá, akkor is válás lesz belőle, csak nem most, hanem pár év múlva két gyerekkel...

2013. jún. 12. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!