Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi penzehes ex feleseg, ex baratno?
Igen, a férfiak is felelősek, de ez nem zárja ki azt, hogy rengeteg rosszindulatú pénzéhes nő is van.
Én már rég elköltöztem "otthonról" (24/F), de soha nem fogom elfelejteni, amit anyám művelt.
kb 6 éves lehettem mikor apukám balesetben meghalt. 14 éves voltam, amikor anyámmal együtt odaköltöztünk anyám új pasijához, a ház teljes egészében a pasié volt. Fél éven belül házasság ismét. Teltek múltak az idők (18 éves voltam mikor elváltak), már mindenen veszekedtek, de a ház már kettőjük nevén volt, mert a férje mondta, hogy legyen nekünk is hol lakni. Anyám váláskor kapott az alkalmon, és mindent megtett, hogy azt a szegény szerencsétlen embert (akivel nekem a mai napig jó a viszonyom, de anyámmal nem)kitúrja a saját házából. Sajnos sikerült neki. Az exférje egy ideig hajléktalan volt miatta, majd ismét talpra állt.
Szóval van ilyen véglet is. Az ilyeneket, mint anyám, hívom én megélhetési bűnözőnek.
Kérdező, én megértelek.
Általában mindenki az anyukát védi, jó, rengeteg eset van, amikor tényleg megérdemlik, viszont sok az olyan eset is, amikor már nekem ég le a pofámról a bőr.
Munkám során (Budapest) rengeteg olyannal találkozok, hogy az anyuka többet keres sokszor, mint az apa, elválnak, kitúrja a nő a pasit a házából, + maximális gyerektartás, és egyebek. Rengeteg olyan férfi van, akit a felesége tett hajléktalanná. Szóval nem kell általánosítani, hogy mindig a nők a szentek.
Rendben, ez igaz, hogy a nőnek a gyerekekkel 5-ször nehezebb mindent újra kezdeni, de ennek nem azt kellene jelentenie, hogy a pasit a végsőkig kisemmizni. Ismerősöm
is így járt. Elvált a feleségétől, volt 2 gyerek.
Felajánlotta, hogy fizet 110ezer forint gyerektartást, + ugye a saját lakása.
Anyuka kiverte a hisztit, hogy ez neki semmire sem elég, ő 160ezer FT-t követel, + fizesse a rezsit a háznak.
Na az ismerősöm ekkor húzta be a kéziféket, fogadott ügyvédet. Nem írom le a teljes sztorit, de a vége az lett, hogy az apukának ítélték a gyereket, a házat, anyuka meg mehetett albérletbe. (ugye nem tudta bebizonyítani, hogy minek kell neki 160ezer FT + rezsi, meg mi jogon övé a lakás)
Szóval mind2 véglet létezik, de nem lehet kijelenteni, hogy az egyikből több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!