Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi penzehes ex feleseg, ex baratno?
" És ez mindegy, hogy a fizetésem hány százalékába kerül, amíg az anyját szeretem, de ha már nem, akkor sajnálom ugyanazt a pénzt a gyerektől?"
Nem akarom a férfiakat védeni, de azért nagy általánosságban a nő marad a lakásban, a férfinak ugyan abból a pénzből plusz albérletet és rezsit is kell fizetnie. Mert míg együtt voltak addig két fizetésből megvolt a lakhatás persze több jutott a gyerekre.
"Gyerek mellett nem lehet túlórázni"
Ezért lenne jó pl a közös felügyelet,akkor mehet akár túlórázni is Szerintem a gyereknek a legjobb is a közös felügyelet, csak nagyon sok anya nem akarja.
Állásinterjún az az első kérdés, van -e gyerek. Merd megmondani, hogy egyedülálló anya vagy, esélytelen az állás.
"Állásinterjún az az első kérdés, van -e gyerek. Merd megmondani, hogy egyedülálló anya vagy, esélytelen az állás."
Már az elsőt sem kérdezheti meg nem hogy a másikat, törvény tiltja.
A betegségre szintén a közös felügyelet a megoldás.
Ja, a közös felügyelet sok mindenre megoldás lenne, nagyon jó találmány. Én fel is kínáltam ezt a gyerekem apjának, mikor válófélben voltunk, hallani sem akart róla. Nem tudja ezt megoldani, azt mondta.
A munkáltató meg sok mindent nem tehetne meg, amit márpedig megtesz, és mikor én egy éve munkát kerestem, mindenhol megkérdezték, van -e gyermekem, és még azt is, betegség esetén meg tudom -e oldani, hogy ne kelljen otthon maradnom.
" Egy anya ugy vallaljon gyereket, ha tud is rola gondoskodni, ne csak a penz lebegjen a szemuk elott.."
Persze, de általában nem egy anya vállal gyereket, hanem egy férfi és egy nő, közös döntés után. Innentől kezdve a felelősség is közös, és bár sok történetet hallok, amiben vagy a férfi, vagy a nő a sárosabb, de ÁLTALÁBAN a férfi az, aki utána éli világát, párkapcsolatot kezd, dolgozik, míg a nőnek marad a rohanás a gyerekek után, a munkahelyre, trükközés a csekkekkel, a randizás meg olyan szervezést igényel mint egy Hold-utazás.
Ráadásul az nem korrekt elvárás, hogy egy házasságban (ÁLTALÁBAN!!!) a nő marad otthon a gyerekekkel, ha beteg akkor neki kell táppénzre menni, ő nem tud túlórázni, az ő karrierje akad meg, szóval az ő fizetése reked meg, ezután elvárni, hogy a közösen vállalt gyerekeket egymagában tartsa el, az nem tisztességes.
" Irrealis gytartasi osszegeket kovetelnek,"
Vannak akik tényleg elszálltak, de a gyerek elég sokba kerül.
"15ezres gytartast kapok"
Na ez pont 15 ezerrel több, mint amit én kapok a két gyerek után gyerektartásként. Apuka csóró, megegyeztünk, amit tud akkor ad, ráadásul a láthatás is rugalmas.
"Apak is tobbet tennenek a gyerekekert.."
...és a volt férjem a rugalmas láthatás, szinte nulla gyerektatás mellett sem képes többet tenni a gyerekeiért, minthogy időnként jópofizik velük. Nekem a legnagyobb segítség az lenne, ha többet lenne velük, néha átvállalná a leckéket, de neeeem, ahhoz ő fáradt.
Az az apa, aki akar foglalkozni a gyerekével, az akkor is fog, ha az asszony citromként facsarja ki (ismerek ilyet is!), úgyhogy ez nem igaz, hogy ha kevesebbet kérnének az asszonyok, akkor apukák jobban összekapnák magukat.
"Már az elsőt sem kérdezheti meg nem hogy a másikat, törvény tiltja."
Ja, és ha az állásinterjún közlöd, hogy törvény szerint nem kérdezheti meg, akkor ki is röhöghet... Az állást meg fújhatod.
"A betegségre szintén a közös felügyelet a megoldás."
Magyarázd már meg lécci ezt a férfiaknak, jó???
Az enyémek nem betegesek, 99%-ban takonykór miatt kellett otthon maradniuk, amivel csak közösségbe nem mehettek, de attól még jól voltak. Szerinted apuci hányszor vállalta be, hogy inkább ő marad otthon, és én menjek dolgozni úgy, hogy az én keresetem amúgy is több mint a kétszerese volt az övének? Egyszer sem! Mert csak. Mert a teafőzés anyuci dolga, mi az hogy otthon maradjon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!