Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy a fenébe lehet több évet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe lehet több évet eldobni?

Figyelt kérdés
....
2013. jún. 4. 03:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Nem is a több év,hanem az egész Életet,amit Valaki mellett köteleztél....
2013. jún. 4. 03:04
 2/15 intrepid ***** válasza:
54%
Mi van? Lepattant a párod? Tudod az emberek változnak az évek alatt. Te is, ő is. Így jártál. Nagyon lehúzott anyagilag?
2013. jún. 4. 04:59
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Sajnálom ami történt kérdező. Mivel részleteket nem árultál el ezért nem írok többet... feltételezem azonban, hogy ok nélkül nem lép le senki.
2013. jún. 4. 05:03
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Az ember a múltját nem eldobja, hanem egyszerűen tovább lép egy rosszabból a jobb felé. Ezt meg kell érteni, az emberek fejlődnek nem csak gyerekkorban, hanem később is.
2013. jún. 4. 06:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is a több év,hanem az egész Életet"

Ha vele maradsz,nem dobod el az egész életed? Lehet épp akkor teszed azt.

2013. jún. 4. 09:27
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Ezért nem kötöm és kötöttem össze az életemet senkivel.
2013. jún. 4. 10:41
 7/15 A kérdező kommentje:

Én nem írtam ilyet,hogy lepattant meg lelépett,úgyhogy a találgatásokból meg a feltételezésekből köszi nem is kérek.

Egyetlen Válaszolómnak,aki a kérdésre reagált:Igazából lehet,csak eddig azt hittem,hogy Ő az Életem.Érted? És ezt a már berögzült Élettervet hogy a fenébe lehet? Akik válnak,vagy váltak,talán tudják erre a választ.Persze csak azok fogják megérteni a kérdés komolyságát,akik tényleg letették a voksukat Valaki mellett úgy igazából egyszer.

Köszi.

2013. jún. 4. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező!

Nem pattogni kell, hanem értelmesen kiírni a kérdésedet. Értelmetlen kérdésre értelmetlen válasz. Nem kell ezen meglepődni.

2013. jún. 4. 11:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Meselj hid el nem vagy egyedul.

Aki elvalt abban egy vilag omlik ossze de lassan felepul egy uj vilag egy szebb es jobb.

Visszatekinteni nem kell es nem is szabad csak elore mint a lo.

Adj idot magadnak a gyaszra a sebek gyogyulnak a hegek maradnak de tanulsz belole.

Var rad egy masik kapcsolat ami ennel szebb es jobb lesz ha hagyod.

2013. jún. 4. 11:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi 9-es,megkönnyeztem a válaszod.Az új kapcsolat nem érdekel egyáltalán,de értem a mondanivalódat és elég nehéz amit tanácsolsz.Nem visszanézni.De egyet értek.
2013. jún. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!