Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj, aki nem száll le a férjemről, hogyan tudnám megszivatni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 09:05
11/20 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy téged itt már alaposan megszivattak... Ne súlyosbítsd a helyzetet azzal, hogy még le is égeted magad mindenféle szánalmas bosszúállási kísérlettel. Válni kell emelt fővel, boldog életet kialakítani. A bosszú a keserű emberek fegyvere.
12/20 anonim válasza:
Akkor megfogod Te a cuccait, és átviszed a csajhoz.
13/20 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Miért akarod megszívatni? Neked csak és kizárólad a saját életeddel kellene foglalkoznod. Nem kell szívatni a férjed nőjét, majd megszívatja a férjed, ha akarja.
14/20 anonim válasza:
Nem volt Neked még elég szívás ez a helyzet?!Hagyd a fenébe,tedd lapátra a férjedet,és éld az életed!Gondolom,ha Veled megcsinálta ezt a férjed,akkor a nővel is meg fogja.Hidd el,elég nagy szívás lesz az neki.Te viszont most már ne avatkozz bele ebbe.Szerintem teljesen felesleges,váljatok külön,és kész.
15/20 anonim válasza:
Lehet, hogy a férjed boldog lesz a másik nővel, de lehet, hogy őt is meg fogja csalni. Erre nincs szabály. De ahelyett, hogy a bosszún töröd a fejed, inkább azon gondolkodj, hogyan szállhatnál ki, és keress egy olyan férfit, akivel összetartoztok. Ezek szerint nem a mostani férjed az Igazi.
16/20 anonim válasza:
Szivatni hülyeség, csak magad járatod le. pl felhívni minden hajnalban, vagy fekáliát kenni a kilincsére , lábtörlője alá, lejáratni a munkahelyén, baromságot terjeszteni róla, meghúzni a kocsiját kissé gyerekes.... ;-)
17/20 anonim válasza:
Nem a csaj fogadott neked hűséget, és a férjedet sem valószínű, hogy megerőszakolták, úgyhogy főleg őt kellene elővenni.
18/20 anonim válasza:
üsd meg ! Én megverném de nagyon!
20/20 anonim válasza:
Hívd be 3.nak és játszatok dominássat xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!