Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan h egy csaj többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan h egy csaj többször rádvigyorog a buszon de valójában nem akar semmit csak jól megszívatni akar?

Figyelt kérdés
úgy értem h megjátssza a szemezést de közben csak szivat
2010. aug. 10. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én olyat nem szokatm.Akkor szemezek valakivel ha tetszik és szabad vagyok.

L19

2010. aug. 10. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik flörtből lesz valami! Vedd "gyakorlásnak"! Sokszor izgalmasabb egy jó flört egy idegennel, mint egy ócska szex egy ismerőssel!

Mese 34/nő

2010. aug. 10. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy szívatni akar?
2010. aug. 10. 15:54
 4/11 A kérdező kommentje:
onnan hogy szemüvegem van és nem vagyok férfias kinézetű
2010. aug. 10. 16:46
 5/11 grafik ***** válasza:
Legközelebb inkább köszönj, hátha mégsem.:)
2010. aug. 10. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha többször is szemezgettek, például 2nél több alkalom akkor tetszel neki. Velem is megesik, hogy szemezek valakivel mert jólesik, de ez max. 1x 2x fordul elő, mert ha amúgy meg nem tetszik az illető nem szeretném, hogy később közeledjen felém. Bár a mai férfiaknál nekünk kell lépni először, tisztelet a kivételnek.:/:/ Szóval ha többször szemezgettetek már, akkor egy alkalmas pillanatban szólítsd meg! Sok sikert:)
2010. szept. 9. 19:59
 7/11 anonim ***** válasza:

miért hiszed azt, hogy mindenkinek olyan pasik jönnek be, akik a filmvászonról léptek le, kb?

simán flörtölhet veled a szemüveged ellenére is. főleg ha többször fordult elő.

lassan már ráköszönnék, hátha..

2010. szept. 9. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát mai világban minden előfordulhat. Velem állandóan szemezett egy csaj. Leszólítottam. Elhívtam randizni. Igent mondott. Majd a randi előtt közölte, hogy már rég együtt van mással. Ettől független szerintem beszélj vele, mert ha nem, később meg fogod bánni.

Sok sikert!

2010. szept. 9. 20:09
 9/11 anonim válasza:

Én csináltam már ilyet. :D de csak unaloműzésből és csak olyanokkal akik tényleg bejöttek, mert nem akarok pasit elvagyok egyedül de ha mégis összejönne mert pl. leszólít akkor nem tiltakoznék ellene.

tudom hülye vagyok xdddd

16/L

2010. szept. 9. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
És gyerekes is utolsó. de gondolom a cigi az lóg a szájból, meg a piásüveg a kézben van...
2010. szept. 9. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!