Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan h egy csaj többször rádvigyorog a buszon de valójában nem akar semmit csak jól megszívatni akar?
Köszönöm a kedves véleményt, de a cigiseket, füveseket, piásokat méterről kerülöm. --> (anyámnak alkohol problémái vannak és cigizik) Évek során vált anyám ilyenné és többnyire ebben nőttem fel, de apámnak nem mondom el, mert nem akarom h tönkremenjen a család. Tehát ezzel a titokkal élek és nem könnyű ezért kissé összezavarodok minden téren...
Ellenben sok időt töltök nagyszüleimmel, nem beszélek vissza, segítem őket, majdhogynem jeles vagyok suliban bár ez vszínű romlani fog mert suli mellett dolgozni kezdek mert még anyagilag is szarul állunk.
Dehát nem sajnáltatom magam nem az én formám csak van h már kijön ha elegem van.
És "ezt" nem mondanám gyerekesnek, mivel olyanokkal szemezek akik tényleg bejönnek, csupán félek a fojtatástól mert 2 év viszonzatlan szerelem után nem ugrik az ember fejest a dolgokba, viszont néha jó elterelni a gondolataim arról h az élet milyen nehéz tud lenni. ÉS IGAZÁN BÍROM AZ ILYENEKET AKIK PÁR MONDAT ALAPJÁN AZT HISZIK H TÖKÉLETESEN MEGTUDNAK ÍTÉLNI BÁRKIT CSAK MERT AZT IS TUDJÁK HÁNY ÉVES ÉS NEM MELLESLEG AZT HISZIK MINDEN FIATAL EGYFORMÁN "ROSSZ"(és bunkó).
by: az utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!