Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves csaj el akarja venni a férjem. Hogyan állítsam le?
Van 2 kisgyerekünk,eddig csak sejtettem h a férjemnek van vkije,de már biztos vagyok benne,sőt ő is elmondta h van vkije,és válni akar.
Én már írtam a kiscsajnak mikor megtudtam h van,h állítsa le magát,de továbbra is találkozgatnak. Sőt facebook-on az adatlapján még irogat ism,amivel ugy érzem provokálni akar.
A férjedet állítottad volna le. Most már magadat kell.
Ha a férjed mást szeret, akkor fújhatod a két gyereket.
Mikor megszülted a másodikat, még nem voltak jelek, hogy nem jó a házasságotok?
Ne p*csazd mar le, nem o az oka annak, hogy valami nem megy jol kettotok kozott. Na es ha nem talalkozgatna vele tobbet a csaj?Akkor a tisztelt uriember mas csaj utan nezne.
Konnyebb szidni a 3.at mint belatni, hogy bennunk es parunkban van a hiba.
hát már egy ideje kiderült h van vkije,és nem is tagadja. A múltkor beszélgettünk és akkor azt mondta h nem tudja mit is akar. ha ez a kiscsaj nem lenne velem és a gyerekkel maradna.
Csak megnéztem h mégis ki az aki el akarja venni tőlem a férjem,hogy mennyivel jobb lenne. De a ki írásain kiakadtam. Engem provokál vele. PL. az sms-t amit irtam neki ki irta majdnem szó szerint meg oda írta h röhelyes meg ilyenek. Az anyósómék is tudnak erről az egészről,már ők is irtaka kiscsajnak,h tönkretesz egy családot,mit képzel magáról,de nem veszi a lapot.
Arra gondolom felkeresem a csaj szüleit,h tudjűk milyen kis r.ibancot neveltek
nagyon sajnálom hogy ilyen megtörténhet a mai világban :( de sajnos kettő ember kell ehhez
a férjed ugyanugy leállíthatta volna már a kiscsajt, de nem tette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!