Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves csaj el akarja venni a férjem. Hogyan állítsam le?
Van 2 kisgyerekünk,eddig csak sejtettem h a férjemnek van vkije,de már biztos vagyok benne,sőt ő is elmondta h van vkije,és válni akar.
Én már írtam a kiscsajnak mikor megtudtam h van,h állítsa le magát,de továbbra is találkozgatnak. Sőt facebook-on az adatlapján még irogat ism,amivel ugy érzem provokálni akar.
A lány szüleit akarod felkeresni? Szerintem ez a gondolkodás abszolút nem méltó egy felnőtt, két gyermekes családanyához. Ha mindenképpen tisztázni akarod a dolgot, akkor a lányt keresd fel, ne a szüleit. A szüleinek nincs hozzá köze, nem kell őket is belekeverni.
A másik: megértem, hogy a férjed a két gyermeked édesapja, és szeretnéd, ha együtt maradna a család. De hogyan tudnál úgy élni a férjeddel, hogy tudod, hogy megcsalt, és el akart válni? Azt gondolod, hogy ha ez a lány most kilép az életéből nem lép a helyére egy másik szerető?
Na, azért álljon meg a menet, szerintem igenis hibás a csaj, mivel tudatában van hogy van feleség, és két gyerek. Akkor nem lenne hibás egyáltalán, ha nem tudna semmit.
Persze, a férj a legnagyobb ludas, de a kiscsaj is iszonyat gusztustalan. Ilyen esetben az lenne a tiszta, ha csak akkor állna szóba a pasival, ha már elvált.
MÁR SEMMIT SEM TEHETSZ.
Elvesztetted (amúgy szerintem már rég). Lépj túl rajta, keress mást, aki jobban tisztel és szeret. ÉS jegyezd meg: csak azt lehet "elvenni valakitől" aki hagyja magát. Ergo olyan kapcsolatból lehet valakit kiszakítani, ami nem működik "jól". Ellenkező esetben a pasid már rég lépett volna - és leállította volna a csajszit, de nem - inkább mellőled lépett le.
Én a helyedben egyrészt a pasidra haragudnék, mivel nem szólt időben, hogy szerinte gondok vannak a kapcsolatban, másrészt MAGAMRA mert nem figyeltem fel a jelekre, és csakis harmadrészt a csajszira, mivel más kapcsolatába nem lépünk bele, akármilyen sz@rnak is festi le a pasas...
Talán jogos, hisz a férjedre úgy gondoltál mint egy tárgyra: AMI A TIÉD. Holott ez nem így van, senkit sem birtokolhatsz, csak örülhetsz annak az időnek, amit veled tölt és pont.
Amúgy a pasas egy gerinctelen állat. Reméljük hogy két szék közül a pad alá fog esni...
(amúgy engem is megcsaltak, csak sajnos nem volt mellettem olyan barátnő aki ezt így levezette volna, és sok-sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy erre én magam jöjjek rá - a depi kellős közepén...)
Nincs értelme leállítanod a nőt (azért már rég nem kiscsaj:)), mert ha még sikerül is, akkor a férjed szinte 100%, hogy keres magának valaki mást, csak ott majd jobban figyel, hogy ki ne derüljön. Amúgy nem kéne p*csázni, szerintem nem a harmadik fél a legnagyobb hibás ebben…
Szerintem válj el.
Ezeket tudva tenyleg nem normalis a kiscsaj.
Erdekes ertekrendje kell legyen valakinek, hogy a csaladapakra bukjon.
Ha az en ferjem lenne, elkuldenem, menjen a szeme vilagaba, hogy a banatba mondhat egy ket gyerekes csaladapa olyant, hogy nem tudja mit akar?
A férjed a cafka! Ő vele kellene beszélned!
Ne haragudj, ha az a kislány nem férjes! aki házas ember az a te férjed! És ő felel a saját életéért és a cselekedeteiért is!!!
Így ne égesd magadat a lány szülei előtt, inkább mondd meg az apósodnak, hogy egy ribancfaszi a fiuk!
és váljatok el! soha se akarj tőle már semmit!
Ez van. megint egy átejtett nő és a nyakán ragadt 2 gyerek...mintha a pasik arra mennének, hogy minél több nőt tönkretegyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!