Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves csaj el akarja venni a férjem. Hogyan állítsam le?
Van 2 kisgyerekünk,eddig csak sejtettem h a férjemnek van vkije,de már biztos vagyok benne,sőt ő is elmondta h van vkije,és válni akar.
Én már írtam a kiscsajnak mikor megtudtam h van,h állítsa le magát,de továbbra is találkozgatnak. Sőt facebook-on az adatlapján még irogat ism,amivel ugy érzem provokálni akar.
Nekem nős férfitól született gyermekem. Előtte két évig volt viszonyunk. Azóta már négy éves a pici. Minden hónapban nálunk tölt egy hetet, imádja a srácot, fizeti a gyerektartást. Minden ünnepet félig nálunk tölt etc...
A felesége nem tud semmiről. Az iwiw-es adatlapján nála is az olvasható, hogy ő a világon a legboldogabb és legszerencsésebb asszony és ők a legszebb szerelmespár a világon...
Én nem fogom felvilágosítani...de egyszer biztosan kiderül...addig álmodozzon csak...
10:17
Akkor ezen elv alapján, aki nem biztos a párja hűségében, annak a párja a hűséges?! Oo
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:18
Csak a gyerekedet sajnálom, hogy erkölcsi nulla az apja meg az anyja is... Biztos büszke lesz a szüleire, ha egyszer felfogja épp ésszel, milyen körülmények közé született.
15:18 : Gratulálok. Igazán büszke lehetsz magadra.
Én is a gyereket sajnálom csak. Vagy olyan lesz, mint a szülei, vagy ha mégis különbbé válik, akkor nagy pofára esés lesz neki, ha rájön, milyenek a szülei.
15:18-nak:
Én nem vagyok biztos benne, hogy jó annak a gyereknek, ha ilyen apaképet lát, ahogyan felnő. Arről, amilyen körülmények között fogant, ő nem tehet - valljuk be, elég gáz nős embernek szülni - de te felnevelhetnéd úgy, hogy megpróbálsz neki normális értékrendet mutatni, nem pedig azt, hogy a férj nyugodtan élhet kettős életet, és hazudhat a családjának egy életen át..
Az ilyen férfi egy családot sem érdemel meg, nem hogy kettőt!
Megcsalt?igen
akkor rugd ki a pibe mit kell ezen gondolkodni!Engem terhesen megcsalt a majom a szülés előtt meg elhagyott!Ez már nem lesz jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!