Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életszerű, hogy valaki nem akar szakítani/válni csak külön költözni?
Létezik olyan, hogy valaki azért akarjon az anyjához visszaköltözni, mert oda hitelt fizet (sajnos az anyósom belerángatta a páromat egy csúnya históriába), de azt mondja, hogy legyünk kétlakiak, hogy sokat ott aludnák nála, mint a kapcsolatunk elején, de megérti, ha innen én nem akarok odacuccolni.
Most én vagyok hülyének nézve ezzel, vagy van ilyen? (Ő a nő kettőnk közül.)
Mert mondtam neki, hogyha ellaposodottnak érzi a kapcsolatunkat, akkor ne erőltessük és befejezhetjük, csak hagyjuk már az ilyen átlátszó dráma-játszmázást.
Számomra ebből az a mozaik rakódik össze, hogy un már, a szakítás fájdalmát és konfrontját nem akarja bevállalni és ez így egy kényelmes ellavírozás lenne. Ő azt hozza fel indoknak, hogy ha már az anyja kizsarolja a hitelének egy részét belőle, amit ő úgy fizet oda, hogy nem is használja az ottani ingatlant, akkor legalább így használná.
Most tényleg én lennék egy értetlen hülye, vagy a páromnál nem stimmel valami tizenév kapcsolat után, harminc éven túli korral(!)?
10-es, köszönöm, hogy írtál. Sajnos ez is benn van a pakliban, nem fogadtam magánnyomozót :) nem tudhatom. Nem feltételezem róla, de ki tudja.
Amit én tudok, hogy 15 év alatt nagyon jól megismertem a mimikáját és tudom, hogy mikor hazudik, milyen az, amikor felháborodik azért, mert rájön, hogy átlátok a ködösítésein. Viszont amikor erre kérdeztem rá, akkor inkább csak meglepte, hogy ez felmerült bennem, de egyáltalán nem "leleplezettségi" reakciót mutatott.
Persze, lehet, hogy nagyobb pókerarc, mint gondolnám :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!