Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Maradnátok vagy mennétek?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal, van egy csodálatos 4 éves kislányunk. Bedőlt a lakáshitelünk, végrehajtásra adják, költöznünk kell... Nagyon sok mindent túlélt már a kapcsolatunk, nem vagyunk házasok. Szeretem, de ő már nem ugyanaz az ember akibe beleszerettem. Csak hétvégén van itthon, akkor miután eléteszem a vacsorát, nem velünk foglalkozik hanem a sörével leül a gép elé. A múltkor durván visszautasított, amikor meg akartam fogni a kezét, h nem akar kézenfogva mászkálni, elég nehéz anyagi helyzetben vagyunk, lenne külföldön munkája, kereshetne 3x ennyit, de neki így kényelmesebb, nem akar váltani. Én sokszor ennivalót se tudok venni, ő vígan eszi a joghurtokat, a túró rudit, és több doboznyi sört iszik naponta, amikor én a gyereknek egy szelet csokit se tudok már megvenni... Egyre többször érzem úgy, h a szexet is már csak letudja. Azt mondja szeret, imád, és én vagyok a mindene, de nem tudom, h van-e valami a szavak mögött?! Ti hogy látjátok a dolgot, volt már valaki hasonló helyzetben?
10 Ez nem szülő, de te sem vagy az, mert ezt az egészet hagyod, hogy igy legyen.
2013. máj. 23. 11:04
12/18 anonim válasza:
Két felnőtt embernek első a gyereke-mindig, és utána jönnek csak ők.
2013. máj. 23. 11:05
13/18 A kérdező kommentje:
A megoldást szeretném megtalálni, azon vagyok, nem tudom, h mit is kellene tennem...Félre ne érts kedves utolsó, de a gyerekem megkap mindent, ő nem érez ebből az egészből semmit...
2013. máj. 23. 11:06
14/18 anonim válasza:
Szüleidhez nem tudsz visszaköltözni?
2013. máj. 23. 11:06
15/18 A kérdező kommentje:
A szüleim pár éve váltak el, az anyám alig jön ki havonta, és egy garzonba lakik, az apámnak új családja van...
2013. máj. 23. 11:08
16/18 anonim válasza:
Ezek valóban csúnya dolgok, amiket írsz. Csak azt nem értem, hogy ha csak neki van fizetése, ezen kívül csak a családi pótlék van, ami a családé, tehát kettőtök bevétele, és a gyerek megkap mindent, te tudsz miből főzni, akkor végülis csak eltart, vagy nem? Nekem elég zavaros, amit írsz.
Mindenesetre amíg nem dolgozol nem igazán tudsz lépni. Családi pótlékból nem tudod eltartanoi magatokat, hacsak nem kapsz 100 ezer Ft feletti gyerektartást.
2013. máj. 23. 11:33
17/18 anonim válasza:
Egy szülőnek tényleg az első a gyereke, aztán a párja, végül, ha marad, akkor jöhet a sör is...
Nem is értem, hogyan lehet ez, ha ráadásul egy háztartásban éltek.
Sajnálom, hogy bedölt a hiteletek.
Remélem sikerül helyrehozni az életeteket!
Sok sikert hozzá!
2013. máj. 23. 13:50
18/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek mennyire lehet hinni a hirtelen megváltozott viselkedésének? Kaptunk egy hatalmas lehetőséget, és választás elé állítottam, h vagy lemond dolgokról, és végigcsináljuk, vagy mi elköltözünk a kislányommal... Hirtelen ömlenek az sms-ek, kedvesen beszél stb...
Tényleg fél, h elveszít bennünket, vagy csak a kényelmét félti?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!